Theo Walcott a hírek szerint továbbra sincs közel ahhoz, hogy aláírja az új szerződését az Arsenallal. Az angol játékos jelenlegi kontraktusa 2016 június végén jár le, a tárgyalások pedig - az előzőhez hasonlóan - nagyon lassan haladnak a felek között.

A Guardian szerint Walcott és a menedzsere mindent megtesz annak érdekében, hogy pénzügyileg megfelelő ajánlatot kapjanak az Arsenaltól - a brit lap szerint így a játékos nem érné be 10 ezer fontos fizetésemeléssel, s körülbelül abban a sávban akar keresni, mint a csapat két sztárigazolása, Alexis és Özil, akik 125 ezer fontot tehetnek zsebre hetente.

Walcott szavaiból viszont kitűnik, hogy maradni akar a csapatnál, s bár jó eséllyel a szezon el fog kezdődni az új szerződés aláírása előtt, jó esély van rá, hogy az angol hosszú távon is elkötelezi magát az Arsenal mellett.

Az ügynököm már beszélt a klubbal. Szeretek itt játszani, s megbíztam a menedzseremet, hogy hozza össze a megállapodást a csapat vezetőségével, így én csak a játékra koncentrálhatok. Most kivárunk egy kicsit, de biztos vagyok abban, hogy nem sokáig húzódni az ügy. - mondta Walcott.

 

Abból sem lenne semmi gond, ha a szezonkezdés után írnánk csak alá a papírokat. A tárgyalási procedúrával nem foglalkozok, és nem engedem, hogy ez elvonja a figyelmemet a játékról. Jól akarok szerepelni ebben a csapatban.

Az angol játékos azt is elárulta, nem jött jól neki a tavalyi szezon vége, de reméli, az új idényben összejön majd a 15-20 gól, bárhol is játsszon.

Nem akartam, hogy az előző szezon véget érjen, ami amúgy frusztráló volt. Nagyon sokáig voltam sérült, s nagyon nehéz visszakerülni, főleg ha folyamatosan nyer a csapat. 

 

Két év óta ez az első felkészülési szezon, amelyen részt vehetek, szóval keményen akarok dolgozni és fitt akarok maradni. Nagyon izgalmas szezon előtt állunk és állok jómagam is, úgy gondolom, ez a keret még messzire juthat. Engem mindig a góljaim száma alapján ítéltek meg, amivel mindig elégedett voltam, feltéve, hogy nem voltam sérült.

 

Ami pedig a posztot illeti: a mai modern futballban a támadószekcióban lévő játékosok folyamatosan változtatják a helyüket, lásd a Barcelona, vagy az angol válogatott. Én boldog vagyok, bárhol is játsszak az Arsenalban. Nem titok, hogy melyik posztot favorizálom, de ott elég nagy a versengés.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

9 éve
Törölt felhasználó
Bielik kb végig sérült volt mióta megvettük.
Samper meg BtB. Ahogy Rabiot is, de ha ingyen nem jött, akkor 19M-ért biztos nem fog.
9 éve
Sergi Sampert mondják még a Barcelonából, ha Flamini valóban távozik.
9 éve
Sergi Sampert mondják még a Barcelonából, ha Flamini valóban távozik.
9 éve
Törölt felhasználó
Bielikről nem azt mondta Wenger, hogy a következő évtől kezdve a felnőtt csapatban (is) számol vele? Engem nem lepne meg ez a forgatókönyv, ha ő lenne a 3. opció
9 éve
Jack-re? Még az kéne, amúgy is üveglábú a srác. Mindenképpen hoz valakit Wenger ha Flamó dobbant.....És van egy olyan érzésem, hogy tényleg ráhajtunk Benzemára, de ha mégse jönne akkor a titkos favorit Lacazette lehet. Csak aztán nehogy Aubameyang legyen ebből :lol: :lol:

Szólj hozzá