Aaron Ramsey úgy gondolja, hogy Petr Cech leigazolásával az Arsenal kiemelt bajnokesélyessé válhat a 2015/16-os bajnoki idényben.

A 33 éves cseh hálóőr pénteken kezdte meg az edzésmunkálatokat az új csapatánál, s természetesen a keretbe is bekerült a jövő hét szerdán kezdődő Barclays ázsiai túrára.

Petr egy kiváló igazolás. Már többször volt a csúcson a Chelsea-vel, az ő tapasztalata pedig aranyat érhet nálunk. Egy világklasszis kapusról van szó, aki sokat nyújthat a csapatnak. - mondta Ramsey.

 

Nagyszerű keretünk van, csak maradjon mindenki fitt... a tavalyi szezonunk második fele remek volt, ezt kell megcélozni az egész idényre jövőre. Remélhetőleg jó lesz majd a szezonrajtunk és jó helyzetbe tudjuk hozni magunkat.

A walesi játékos véleményét osztja Arséne Wenger is.

Nagyon, nagyon nehéz döntés volt megvenni Cech-t, mert két remek kapusunk van, de úgy vélem, Petr őket is még jobbá teheti.

 

Óriási tapasztalata van, s az, hogy már számos nagy trófeát nyert, még tovább erősítheti a csapat hitét. Ez segíthet a többieknek a fejlődésükben is.

 

Az ember mindig szeretné a csapata tapasztalatát erősíteni, és úgy gondolom, vele előreléptünk. Szerintem Petr továbbra is nagyon éhes a sikerre. A tavalyi idényben végig meggyőző volt a Chelsea-ben, szóval boldog vagyok, hogy sikerült őt leigazolnunk. Az ő tudása és tapasztalata sokat lendíthet a csapaton. - zárta szavait a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

9 éve
Törölt felhasználó
Hát azért nem kéne megvárni, míg legyengül a csapat. Addig üssük a vasat, amíg meleg.
9 éve
Nyilvánvaló könnyebb a United keretét erősíteni... minél gyengébb egy csapat kerete, annál könnyebb hozzá jobb játékosokat találni. Nincs semmi új a nap alatt. Meg kell tartani az egyensúlyt. Már akkor is jó átig. idényt zártunk, ha csak Cech jött. Nálunk a stabilitás, még fejlődtünk is... csak Coq ne sérüljön meg.
9 éve
Törölt felhasználó
Podolski, Diaby, Ryo lelépett. De ha még Sanogo, Campbell és Jenkinson is menne, akkor is jelenleg van még 25 21 év feletti játékosunk.
Persze lehetne még kitől szabadulni. De mi nem a Chelsea vagyunk, akinek több mint 40 21 feletti játékosa van, és még azért az idén is vettek már 4-t, és még nem hagyták abba. De kb a MU is csak veszi a játékosokat, oda ahova nem is kéne. Ha az idén nem lesz annyi sérültjük, kb Schneiderlin játszani se fog.
Viszont nálunk biztos lesznek sérülések, ez sose vitás, ennek fényében érdekes, hogy az összes 21 alatti esetleges beugró meg lehet megy kölcsön, nem mintha jelenleg túl sok ilyen lenne már, bár Wenger ugye azt mondta pl Adelaide-vel az első csapatban számol a szezonban, ami kb azt jelenti, hogy talán CC-ben csere lesz.
9 éve
Azért lassan mi is nekikezdhetnénk az igazolásoknak. A MU már igazolt 4 minőségi játékost, a City is fogott egy nagyot, a Chelsea-nek meg nincs sok szüksége erősítésre. Egy csatár mindenképpen kell. Az araboknak van egy Agüero, Dzeko, Jovetic, Bony négyesük, a dinamónak Falcao, Costa, Rémy. Egyedül a MU támadósoránál erősebb a mienk. De gondolom még igazolnak Rooney mellé.
Pedig a szezon második felét látva elhittem, hogy mi leszünk a legnagyobb esélyesek a bajnoki címre. Ehhez még kéne 1-2 igazolás. Az is kérdéses, hogy Wilshere-t és Ramsey-t hol akarja játszatni Wenger. Mert az Jack szinte mindig szélen játszott mióta visszatért. És középen a Coq, Arteta, Flamini hármas nem túl acélos.
9 éve
Törölt felhasználó
Nyugalom srácok, előbb utóbb úgyis jön az erősítés. Papa is bajnok akar lenni, tudja jól, hogy ahhoz igazolni kell.

Szólj hozzá