A sérülések elkerülésének reményében tovább erősíti háttércsapatát az Arsenal, adta hírül a Mirror.

Az angol lap úgy tudja, hogy Arséne Wenger leigazolta Barry Solant, aki a csapat sport teljesítményéért felelős terapeutája lesz, s rögvest az ír rögbi idényt követően munkába áll a klubnál.

Solan annak a Shad Forsythe munkáját fogja segíteni, aki tavaly csatlakozott az Arsenalhoz a játékosok teljesítmény-fejlesztését végző csoport élére. Solan és Forsythe egyébként egy sport-teljesítménnyel foglalkozó cégnél, az Exosnál már korábban dolgoztak együtt.

Nem csak Solan az egyetlen változás a háttércsapatban. Miután az eddigi fizikoteraputa, Declan Lynch a tavalyi idény végén elhagyta az Arsenalt, az ő helyét is pótolni kellett. A londoni csapat választása pedig James Haycock-ra esett, aki korábban a Huddersfieldnél dolgozott.

Az új szakembereknek biztosan lesz munkájuk az új csapatuknál, hiszen az Arsenalnál csak a Manchester Unitednek volt több sérültje a tavalyi idényben, ráadásul az Ágyúsok sérülés miatt nem számíthatnak Danny Welbeckre és Tomas Rosicky-re a hamarosan induló Barclays ázsiai túrán, Szingapúrban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Törölt felhasználó
Jó, hogy ez is évről évre ismétlődő sztori.
Mindig hoznak valakit, aki most nagyon jó lesz, aztán októberre kidől a fél csapat (vagy márciusban)...
Nagyon remélem, hogy végre redukálják a sérüléseket.
9 éve
Mission Impossible...Tom Cruise kellene ide baszki, de még Ő se bírna ezekkel az üveglábakkal.

Kár, hogy idén is olyan gamerekben bízunk akik eddig csak a sérüléseik miatt alkottak valamit a csapatnál....legszebb hogy ez az indok arra miért nem igazolunk mert itt van : Ox, Wilshere, Ramsey, Walcott, Rosi, Arteta!

Gyönyürűűűűűűűűű

Szólj hozzá