Danny Welbeck biztosan nem utazik a csapattal Ázsiába, mivel kiújult az április végén elszenvedett térdsérülése.

Az angol utoljára a Chelsea elleni hazai bajnokin kapott szerepet, sérülése miatt többek között az FA kupa döntőjéről és hazája selejtezőjéről is lemaradt.

A 25 éves játékos térdében a csont volt megzúzódva, s bár úgy tűnt, hogy a felkészülés kezdetére rendben lesz a testrész, az utóbbi napokban visszasérült Welbeck.

Nincs konkrét dátum a várható visszatérésről, de a csatár maga reméli, hogy a hónap végén megrendezendő Emirates kupán már részt vehet.

John Cross a cikk végén hozzáteszi, Mikel Arteta után Theo Walcott lehet a következő, aki szerződést hosszabbít az Arsenallal, miután tárgyalások jól haladnak a felek között.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

9 éve
Theo mindenképpen többet fog középcsatárként játszani.
9 éve
Vagy ha tényleg nem jön senki, akkor Walcott játsszon középen. Szélsőnek úgyse elég technikás és így Chamerlain is több lehetőséget kaphatna. Theo-nak meg jól ment csatárként, amikor megkapta a lehetőséget.
9 éve
Komolyan Csicsaritó? Ne viccelődjünk már.
9 éve
Nem túl nagy az esélye annak, hogy Giroud és Welbeck egyszerre legyenek sérültek, de ha ez mégis előfordulna, akkor azt a pár meccset Walcott, de még Alexis is le tudja hozni. Ezért felesleges csatárt igazolni. Chicaritonak max. akkor lenne értelme, ha nem lenne Welbeck, bár én őt még akkor sem hoznám ide. Szóval továbbra is tartom az álláspontom, miszerint, ha tudunk hozni egy világklasszist Giroud elé, akkor azt tegyük meg, de vele azonos vagy gyengébb szintet képviselő játékost ne igazoljunk. Talán még azok jöhetnek szóba akik ugyan még nem biztos, hogy Giroud szintjén vannak, de nagy bennük a potenciál. Ez alatt leginkább Bentekére és Lacazette-re gondolok.
9 éve
Törölt felhasználó
...Inkább.

Szólj hozzá