Angol sajtóhírek szerint már csak a hivatalos bejelentésre kell várni, de formálisan is eldőlt, hogy Mikel Arteta meghosszabbította a szerződését az Arsenallal.

Az elmúlt hetekben nyílt titokká vált, hogy a 33 éves középpályás mindenben megállapodott a csapattal, ám a hivatalos megerősítés híján az is felmerült néhány szurkolóban, hogy a felek végül meggondolták magukat, s a kapitány távozik a csapattól a július elején lejárt, előző szerződése kapcsán.

A Mirror és a Telegraph azonban egyaránt arról számoltak be hétfő késő este, hogy Arteta már aláírta az új kontraktusát, s minden bizonnyal tagja lesz a csapat Szingapúrba készülő keretének. A Mirror újságírója, John Cross hozzátette: Arteta nagyon kedvező spanyol ajánlatokat is elutasított, hogy további egy évre az Arsenal játékosa maradjon.

Egyelőre azonban kérdéses, hogy milyen szerepet szán a spanyolnak Arséne Wenger. Arteta ugyanis többször volt sérült az előző szezonban, s a kapitány elveszítette a helyét az állandó kezdőcsapatban a télen berobbanó Francis Coquelinnel szemben. A középpályás hosszabbítása viszont egyben azt is jelentheti, hogy Wenger nem fog új játékost igazolni erre a posztra. Bár az Arsenal figyeli Morgan Schneiderlin helyzetét, a francia játékost túl drágán - sajtóhírek szeirnt 27 millió fontért - adná a Southampton, ennyit pedig a francia játékos nem ér meg az Arsenal menedzserének.

Az Arsenal várhatóan még ezen a héten bejelenti Arteta hosszabbítását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

9 éve
Szerintem felesleges volt hosszabbítani Arteta-val.... Sajnos még mindig ott tartunk hogy csodát várunk 33-34 éves játékosainktól ! ( Én aláírom hogy Rosicky nagyon tuti volt és jól szált be a játékba de ő sem lesz már fiatalabb és nekünk sem arra kéne már menni hogy jók az öregek a háznál... ) Vkp posztra kell az ember mindenképpen.... Flamini, Arteta ide már kevés ! Ezt a hoszabbítást is csak egy biztonsági megoldásként lépte meg Wenger az tuti de remélem hoz egy minőségi játékost még ;-) Bízzunk a legjobbakban 🧀
9 éve
Törölt felhasználó
Nincs nálam 'jobbfejebb' ronin..., én vagyok az is.
....Csak odaát az én ízlésemnek már kevés a gondolat és sok az anyázás.
Van ott is pár jó arc, meg a hírírók is becsületes munkát végeznek, így fel szoktam nézni oda is..., csak ritkán írok, mert a kommentelők jelentős részének színvonala a mai tinik hamisítatlan jellegzetességeit mutatja.
9 éve
:D te az a ronin vagy aki a másik oldalon is ír? Ha igen, ott jobb fej vagy gyere oda ha nem akkor annyit üzenek, hogy van nálad jobb fejebb szurker a másik oldalon ugyanilyen néven, ezért is elnézést kérhetsz!

Egyébként üvöltve fogadtam a hírt, hogy az új Ox (Jeff Reine-Adelaide) is kimegy Szingapúrba. Tök fasza, hogy a jelenlegi mutatott már valamit és visszavonulhat. Édes mariska...hát ez borzalom. Ezt kell olvasni, hogy ígéretek meg tehetségek, focizni egyik se tud az már más kérdés.

Na mindegy. A héten se igazoltunk....akkor legalább adjunk el, hogy + legyen a szájbatekert mérleg.
9 éve
Törölt felhasználó
Igen. Bevallom: kicsit homályos maradt előttem, hogy a korábbi kommented lényege a szurkolói bázisok méretének összehasonlítása volt. Én kérek elnézést.
9 éve
lényeget kaptad el...ez tetszik!

Csillagászati összegek, 1 bajnoki cím mégis többen szurkolnak nekik mint nekünk...így kell!

no a barsza? Azzal nincs probléma? Meg azé a reealnak csak befficent egy BL is itt a nagy pörgésbe.

Tök mindegy, meggyőzhetetlen vagyok arról, hogy ami nálunk van az most jó és bármikor is jó lesz.

Szólj hozzá