Megbízható angol lapértesülések szerint Arséne Wenger nem tervezi Arturo Vidal leigazolását a Juventus együttesétől, a sajtóhíreket pedig a chilei játékos menedzsere is megerősítette.

Az elmúlt hétvége folyamán az olasz La Stampa pletykája járta körbe a világot, miszerint az Arsenal és a Juventus megegyeztett Vidal átigazolási áráról, a középpályás pedig a Copa America után átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon és az angol klub játékosa lesz. Mint utóbb kiderült, ezen spekuláció teljes mértékben megalapozatlan és hiteltelen volt.

A Telegraph újságírója, Jeremy Wilson úgy tudja, hogy Wenger jegelte az érdeklődését Vidal iránt, mivel a francia nem kíván újabb box-to-box középpályást igazolni. Wilson értesülését osztja az egyik legmegbízhatóbb olasz riporter, Gianluca di Marzio is, aki azt írta a hivatalos weboldalán, hogy a Juventus semmi pénzért nem szándékozik megválni a játékosától. A legfrissebb hírekben pedig megszólaltatták Vidal menedzserét, Fernando Felicevich-et is, aki annyit tett hozzá, hogy az Arsenal részéről semmilyen megkeresés nem jött a 28 éves középpályás ügyében.

Wilson a cikkében hozzáteszi, hogy Wenger még azt sem döntötte el, hogy valóban szükséges lenne-e egy újabb védekező középpályást igazolnia Francis Coquelin mellé. Az Arsenal ugyanis januárig élénken figyelte az átigazolási piacon egy védekező középpályásért, ám Coquelin áttörése olyannyira meggyőzte a menedzsert, hogy a francia visszakozhat az eredeti tervétől. Ráadásul vészesetként Coquelin posztján bevethető lenne Mathieu Flamini vagy Mikel Arteta is, utóbbival a közelgő napokban szerződést hosszabbít majd a csapat.

Egy másik védekező középpályás-kiszemeltről viszont sanszos, hogy lemarad a csapat. Mint ahogyan arról beszámoltunk, az Arsenal figyelte Morgan Schneiderlin helyzetét, de a francia játékosért túl sokat, mintegy 30 millió fontot kérne a jelenlegi együttese, ráadásul a 25 éves középpályás ügynöke túl magas fizetést akar kicsikarni Wengertől. A helyzet jelenlegi állása szerint Schneiderlin a Manchester United játékosa lesz majd, bár Lous van Gaal alakulata sem tett még le megfelelő ajánlatot a Szentek asztalára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
Baromság. Vargas sokkal jobb egy QPR szintnél és sokkal rosszabb egy Arsenal szintnél.
Ő egy jó Villarreal, Sociedad, Espanyol, Celta, Malaga, Betis szintű csapatból tudna kiemelkedni. Anglia nem az ő terepe.
9 éve
Vargas QPR és nem Arsenal szint.
Sanchezt meg pihentetni kell. Hat hétig, majd a Pool elleni rangadóra visszatér. A Chelsea elleni Community Shield egy barátságossal ér fel.
9 éve
Törölt felhasználó
Vargas-ról már tavaly is cikkeztek. Remélem idén sem megy végbe az átigazolás. Nem rá van szükségünk, hogy finoman fogalmazzak.
9 éve
Törölt felhasználó
Eduardo Vargast is bedobták a nevek közé, ha már Perunak vágott 2 gólt
9 éve
Törölt felhasználó
Sanchez.Négy hétig.Pihenni. aha...

Szólj hozzá