Napokon belül Morgan Schneiderlin jövője, árulta el a Southampton középpályása az egyik francia rádiócsatornának. A 25 éves játékosért olyan klubok érdeklődnek a Premier Ligából, mint az Arsenal, a Manchester United vagy a Tottenham.

Schneiderlin már többször is kifejezte abbéli reményeit, hogy egy Bajnokok Ligájában induló csapatnál tudja majd folytatni karrierjét, így a Tottenhamet ki lehet zárni a esélyesek köréből.

Folynak a tárgyalások és remélhetőleg minden eldől, mire a jövő héten újból megkezdenénk a felkészülési munkálatokat a Southamptonnal. - mondta Schneiderlin.

Eddig úgy tűnt, hogy a Manchester United lesz a befutó, ám a legfrissebb hírek szerint Louis van Gaal csapata inkább Bastian Schweinsteigert igazolná le a Bayern Münchentől, így jegelhetik az érdeklődésüket Schneiderlinért.

Az Arsenal egyelőre nem tett ajánlatot a játékosért, de figyelik a helyzetét. Pletykák szerint a Southampton 25 millió fontot kérne a védekező középpályásért, amely reális összegnek tűnik tekintve, hogy Schneiderlin hazai nevelésű játékos.

Érdekesség, hogy pont az Arsenal volt az a csapat, amelyik 2008-ban beajánlotta a Schneiderlint Southamptonnak, miután akkor Arséne Wenger nem tudta volna beépíteni a csapatába a Strasbourgtól érkező játékost.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

9 éve
Törölt felhasználó
Kezdetnek nem rossz :lol:
Szegénykém, anno tévedésből London koszosabbik felébe igazolt.
Hiába: a bölcsesség a korral jár. ....Ha lassan is, de helyükre kerülnek a dolgok :coolmad:
9 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos Cech Arsenal jatekos, fent van az a.comon is
9 éve
egy "tehetséget" pénzé teszük aki az év 70%ban sérült máris fasza és megoldott a helye...jöjjön csak Arturó...kell a tökös játékos a csapatba....ilyen játékosok hiánya miatt szarjuk össze magunkat a cselzi, mu ellen....Hátha az Ő érkezésével a másik golyónk is leszállna. Azé a cselzi ellen megnéznék egy Vidal-Coqlen párost.......ááááááááááá de kár hogy lófasz taktikánk sincs soha! Amíg Wenger itt van tuti ugyanúgy a NU ellen mint a cselzi ellen...!
9 éve
Törölt felhasználó
Elég nehezen tudom elhinni, hogy Wenger még egy emberrel bővíti a középső középpályánkat. Wilshere, Ramsey, Cazorla, Coquelin mellé még egy Vidal? Sok lesz ez...

Arról lehet tudni valamit, hogy a Cech-transzfer mikor lesz hivatalos?
9 éve
Törölt felhasználó
VIDAL DEAL UPDATE

Reports linking Arturo Vidal to Arsenal are wide of the mark, according to Sky sources.

The Juventus midfielder was “90% certain” to make a move to north London, according to reports in Spain.

http://www1.skysports.com/transfer-centre/
11:05-nél

Szólj hozzá