Egybehangzó angol lapértesülések szerint Theo Walcott a közelgő hetekben aláírhatja a legújabb arsenalos szerződését, miután az elmúlt időszakban jól haladtak az egyeztetések a szélső menedzsere és a klub között.

A 26 éves játékos egy egyéves rehabilitációt követően fokozatosan került vissza az Arsenal keretében, s előbb csereként, majd az utolsó meccseken már kezdőként bizonyíthatott a szurkolóknak, s tette azt parádésan: az utolsó bajnokin a West Bromwich ellen mesterhármast ért el, az FA-Kupa döntőjében pedig szintén góllal vette ki a részét a kupagyőzelemből.

Walcott nem csak az Arsenalban, de az angol válogatottban is visszakapja a helyét - a Daily Mail és a Daily Mirror egyaránt úgy tudják: meglehetősen jó esély van arra, hogy a Szlovénia elleni európa-bajnoki selejtező meccsre őt nevezze Roy Hodgson szövetségi kapitány a kezdőbe, s ne Raheem Sterlinget, akit a szurkolók legutóbb kifütyültek az Írország elleni barátságos meccsen.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
Kivel kellett volna?
Biztos van valami oka. Gondolom nem véletlen, hogy hárman is spanyolok. Vagy, hogy ők értek rá, de Cazorla és Rosicky (aki lehet nem is fogja viselni) is volt válogatott meccsen. Vagy hogy minden évben másokkal mutatják be.
9 éve
Törölt felhasználó
Miért mi a baj Nachoval ? ;-)
9 éve
Miért Monreallal kell bemutatni az új mezt?
9 éve
Törölt felhasználó
Ismét. Alapból elől kéne játszania, de röhej az egész csapat. Már Henderson RB. Roy nagyon ott van. Na jött Walcott is. Azért az utolsó 10 percre csak sikerült Roynak kiállítania azt, amit kb kezdőnek kellett volna. Persze Gibbsy nélkül. Meg Hart se tudom minek állt a kapuba.
Shreknek egyszer csak sikerült kapuba is találnia, persze nagy mákja volt, és még döntetlennel is simán kijutottak volna, szóval oly mindegy, de ilyen csoportból amúgy is kötelező, de ez a játék nulla.
Persze Cazorla is végig játszotta a meccsét, nincs ott más ütköző, vagy fiatal, akit lehetne játszatni.
http://livefootballvideo.com/highlights/europe/uefa-euro-2016-qualifying/slovenia-vs-england
9 éve
Törölt felhasználó
OOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMFFFFFFFFFFGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!

Szólj hozzá