A hétvégi FA kupa döntőt megelőző sajtótájékoztatón Arsene Wenger felfedte, hogy kikre számíthat majd a szombaton megrendezendő összecsapáson.

Meglepő módon egyedül Danny Welbeck nem tudja vállalni a játékot, akinek térdzúzódása a vártnál sokkal lassabban gyógyul. A csatár így az esetleges címvédés mellett hazája mérkőzéséről is lemarad.

Danny Welbeck továbbra is sérült. Sem a hétvégén, sem pedig Anglia számára nem lesz elérhető. Alapvetően ő az egyetlen sérültünk jelen pillanatban, mivel Mikel Arteta is a csapattal edz. További jó hír, hogy a hétvégéről nem vesztettünk el senkit.

- kezdte

Számítottam rá, hogy nem épül fel időben. A múlt hét folyamán még bizakodóak voltunk Roy Hodgson-nal, hogy rendbe jöhet erre a hétvégére, de sajnos nem így lett. Tegnap beszéltünk az FA-vel, hogy ne számítsanak a játékára, mert a térdében megzúzódott csontok nem a megfelelő ütemben javultak. Az egész héten pihentetnie kellett.

Ami mindenképp pozitívum, hogy Alex Oxlade-Chamberlain mellett Debuchy is készen áll a játékra. Bár mindketten meccshiánnyal küszködnek, amennyiben Wenger úgy dönt, ott lesznek a keretben.

Mindketten elérhetőek. Nem sok mérkőzés van a lábukban az utóbbi időt tekintve, de elérhetőek szombatra.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
:lol:
9 éve
Törölt felhasználó
Jöhetnek most az üzenetek Wengernek a játékosoktól, mint FIFAban a menedzser módban. :D
9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Wenger kiket fog kihagyni a kezdőből. Egy ilyen kezdő jó lenne: Szczesny- Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Gibbs- Coquelin, Wilshere- Walcott, Özil, Sanchez- Giroud. De Cazorla-nak és Ramsey-nek is a kezdőben a helye. Nem lennék most Wenger helyében.

Szólj hozzá