A 2014-2015-ös szezon utolsó bajnoki mérkőzését hazai pályán játssza az Arsenal, a londoniak a West Bromwich Albion együttesét fogadják az Emiratesben.

Az őszi találkozón Danny Welbeck második félidőben szerzett fejes gólja három pontot ért az ágyúsoknak most különösebb tét nélkül léphetnek pályára a csaptok.

Arsene Wenger három változtatást eszközöl a szerdai döntetlenhez képest, Olivier Giroud helyett Theo Walcott kezd elől, Koscielny-t Gabriel pótolja, de Coquelin is visszakerült a csapatba, aki Aaron Ramsey-t váltja a középpályán.

A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Wilshere, Ozil, Alexis, Walcott

A kispad: Szczesny, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (102)

9 éve
Törölt felhasználó
Nasri0220! Azért a Simeone, Klopp vonulathoz képest ismeretlen. Pedig mondhatjuk, hogy ugyanannyit ért el, mint Cholo. 1 BL-döntő, 1 bajnoki cím.
Ennek ellenére azért Simeonet jobb edzőnek tartom, mert hatalmas anyagi és keretbeli hátrányból lett bajnok.
9 éve
Törölt felhasználó
Wenger till I die.
Aztán meg nekem mindegy.
9 éve
Törölt felhasználó
Deschamps azért nem az a "no name" ahogy Touré írta ismeretlen.
9 éve
Törölt felhasználó
Touré5 velem is eszembe juttatta, hogy Deschampst már régóta mondogatom, mint lehetséges Wenger utód.

Egyébként ki megy szombaton Pecsába?
9 éve
Törölt felhasználó
Én nem Klopp és Simeone szerű edzőket várok, mert Wenger azért még marad egy ideig, mert kell neki. Ő rakta össze ezt a csapatot, ő tartotta a legjobb négyben a legócskább kerettel is, először neki kell learatnia a babérokat.
Aztán jöhet egy olyasmi edző, mint amilyen ő volt annak idején. Nyert már bajnokságot a Monacoval és a Nagoyával, de a neve ennek ellenére azért ismeretlennek számított.
Nálam Roger Schmidt, Lucien Favre, Vincenzo Montella, Sinisa Mihajlovic, Francesco Guidolin, Unai Emery, Marcelino Garcia Toral, Paco Jemez, Ernesto Valverde, Marcelo Bielsa, Leonardo Jardim, Didier Dechamps, Julen Lopetegui, Marco Silva szerű edzők a befutók.

Szólj hozzá