Arséne Wenger az Arsenal hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a csapat érvényesítette a Tomas Rosicky szerződésében található záradékot, így a cseh játékos további egy évre a klub kötelékeiben marad.

A hír kisebb meglepetést okozott a szurkolók körében, akik azt valószínűsítették, hogy Rosicky a kevés játéklehetőség miatt távozik az Arsenaltól a szezon végén. Korábban maga a középpályás is elárulta, hogy télen fontolgatta a klubváltást, ám egy Wengerrel folytatott beszélgetés meggyőzte a maradásról.

Tomas Rosicky nem szerepel az átigazolási piacon, maradni fog velünk a következő idényben, már megegyeztünk a folytatásról. - mondta Wenger.

Az újságírók ezzel máris megkezdték a következő spekulációjukat, mely szerint Rosicky maradása összefügg-e Wenger azon törekvésével, hogy az Arsenalhoz hozza a középpályás honfitársát, Petr Cech-t. A francia azonban cáfolta ezeket a felvetéseket.

Nem szoktuk felhasználni a játékosainkat az átigazolási piacon való tevékenységeinkhez. Szerintem a játékosok a nemzetiségüktől függetlenül akarnak egy bizonyos klubhoz igazolni. Talán felhívják a honfitársukat egy-egy kérdéssel, de mi nem kérjük meg a játékosainkat, hogy segítsenek be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

9 éve
Hát remélem játszani is fog. Aztán lehet egy Rosi mez is befficcen!:D
9 éve
Törölt felhasználó
Rosicky-nak itt a helye :) Sok játékosunk elszégyelhetné magát néha, ők fiatalabban sem képesek olyan küzdőszellemre, mint amivel Rosicky kapar a pályán.
9 éve
Sokkal több lehetőséget kéne kapnia. Örülök neki hogy marad, de azért egy kicsit sajnálom is. A következő szezonban szerintem még annyit se fog játszani, mint ebben.
9 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy marad (bár az átigazolási szezonban bármi megtörténhet még), remélem, játszani is fog!
9 éve
Ez az év legjobb igazolása. Simán kiszorítja még Cazorlát vagy Özilt is a középpályáról, ha kell.

Szólj hozzá