A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Cazorla, Wilshere, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Szczesny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Flamini, Rosicky, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

9 éve
Én James és Almunia57 hosszabb lélegzetvételű hsz-eivel értek egyet, szinte szó szerint. Annyit pluszba, hogy a középső KP-inknek, amikor betömörül a védelem, nem kell ráfutni a betömörült védelemre, és azzal még jobban tömöríteni őket; ekkor lehet átlövésekkel operálni. + ha 8-9 ember vesz körül egy csatárt, akkor max 2 ember van a világon, aki talán-talán gólt tud lőni, és azok közül egyik se Benzema. ++ Wengernek rá kell jönnie, hogy 3 féle csapat van a PL-ben: betömörülő-kontrázó, letámadó-kontrázó, labdatartó- ugyanolyan erős, mint mi. És ezek ellen nem ugyanazt kell játszani (ehhez mérten szidjuk Özilt + Cazorlát, stb...)!!!!
9 éve
Csak a Benzema féle emberek képesek maguknak is helyzeteket kialakítani, illetve könnyebb őket helyzetbe hozni, mert nem olyan statikusak, mint Giroud. Ha pedig minden áron Oli-G-t erőltetjk, akkor azt szélsőkkel kéne, akik beadják, belövik neki a labdákat, nem pedig 4 belső középpályással... Özil játékintelligenciáját pedig nem nehéz észrevenni. Ha van megjátszható társ, ő megjátsza. Most ilyen beadásokat meg szögleteket hülyeség felróni neki... Akkor a szélsővédőknek be se kéne adni a labdát, mert rendre veszélytelen, mégis mindig megteszik.
9 éve
Törölt felhasználó
Ha nem passzolnak neki akkor elég nehéz helyzetet kialakítani, nem hogy gólt szerezni. Semmiből a Benzema, Cavani, Akárki se fog gólokat szerezni. Messi megoldaná, sokadikra biztos, vagy felrúgnák, vagy becselezné magát, lehet nem minden meccsen, főleg ha nincs formában, de ő Messi.
Ha akkora mágus Özil, akkor miért nem képes helyzeteket kialakítani, ugyanúgy belelövi beadásnál a védőbe a labdát, mint egy harmadosztályú tapló, kaput akkor találná el, ha a stadion tetejére raknák, szögleteit a 16osnál álló védő kifejelni.
Az a baj, hogy bármelyik régi irányítónk klasszisokkal jobb volt, mint Özil, ő csak az ára miatt klasszis jelenleg.
Cazorla is fos, de nem háromszor akkora fos, pedig nem került háromszor annyiba.
Amúgy nincs gáz, most olvasom leigazoltuk Vidalt és Sterlinget is.
9 éve
Lehet szidni Özilt, mert újfent az a menő, de mondjuk arról nem hiszem, hogy ő tehet, hogy meccsek óta nincs egy kurva szélső a kezdőben... Nevetséges! Ennek az embernek több foci van a kisujjabán, mint a komplett csatársorunknak együttvéve (tisztelet a kivételnek). Cazorlával mi a helyzet, ő nagyon jól játszik, nemdebár? A helyére kéne betenni Ramseyt vagy Wilsheret Coquelinnel párba. Giroud 1 hónapja nem lőtt gólt, ezt pedig inkább nem minősíteném...
9 éve
Törölt felhasználó
Kalap szar amit művelünk újfent.
Most nem lehet a sérülésekre fogni... szerencsétlenek gólt nem képesek rúgni istenem...
Ha a döntőben is ezt játsszuk akkor nem akarom a jövő szezontól Wengert a padon látni.

Kapus pedig nem kell. Nehogy kiszorítsa Cech a neve miatt Ospina-t.
Ide csatár kell, egy kib@szott hegy, akit nem lehet elnyomni.
Walcott arra való, hogy fusson, semmi több előnnyel nem bír.
Welbeck-et a MU is azért engedte el, mert tudták mire képes. Semmire. Csatár létére lőtt 4 gólt. Arra egy védő is képes... Gervinho 2.
Giroud igaz, hogy ügyes, de nem befejező csatár, olyan mintha 6 középpályással és 4 védővel játszanánk.
Aztán ennyi volt a hatalmas csatár felhozatalunk -.- :S

Ja + vkp, mert ha Coquelin kidől, akkor ott buktuk el ismét egy szezont...

Szólj hozzá