A 37. forduló rangadóját az Old Traffordon rendezik, ahol a negyedik Manchester United a harmadik Arsenal-t fogadja.

Az első négy csapat kiléte már biztos, de az automatikus Bajnokok Ligáját jelentő harmadik helyért még mindkét csapat versenyben van.

Az ágyúsok egy mérkőzéssel kevesebbet játszva élvezhetnek két pontos előnyt a mai derbi előtt, s esetleges vereséggel is saját kezében maradna sorsa Wenger fiainak.

A United-nél biztosan nem játszik Rooney és Shaw, a vendégeknél, Welbeck, Debuchy, Chamberlain és Arteta marad ki, de Ramsey időben felépült.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

9 éve
Ja, Cazorla nagyon rossz formában van, mióta Ramsey kikerült a szélre. ő pedig a walesi helyén játszik. Remélem szerdán lesz végre rotálás. Gibbs, Paulista, Wilshere és Walcott is kezdhetne. De Wenger makacsságát ismerve a hátralévő két bajnokin és a kupadöntőn is a szokásos kezdő lesz.
9 éve
Cazorla helyén egyértelműen Wilsheret vagy Ramseyt kéne játszatni. A spanyolnak nem ott van a posztja, és ez látszik is a teljesítményén...
9 éve
Törölt felhasználó
Klopp előbb csináljon egy jó Fenert! ;-P
9 éve
Törölt felhasználó
Ha a brutális évelejei sérüléshullámot nem nézzük, ebben a szezonban sem voltunk jobbak, mint tavaly. A nagy csapatok ellen taktikailag gyengék vagyunk. 10 emberrel védekező és kontrázó csapatok ellen ötletünk sincs, hogy mit kezdjünk a labdával.
Sokszor nincs kiegyesúlyozott magabiztosság, csak buzuljuk a labdát a 16-os előtt és vége.
Hiába van itt 2 világsztár is (Özil és Alexis), sajnos Wengerben már rég nincs benne, hogy meneteljünk a PL-ben, esetleg a BL-ben végre egyszer alkotnánk is valamit, nemcsak azt érnénk el, hogy ismét rajtunk röhög a fél világ.

Az 1-1 -el kb elégedett is vagyok (a mutatott játékkal rohadtul nem...) végezzünk a MU előtt, védjük meg az FA kupát és boldog szezont zárok.
9 éve
De már úgy megszoktuk Wengert... meg hogy mindig csak valaki után kullogunk. Tavaly év vége felé nem is értettem mi van, vezettünk.

Szólj hozzá