Cseh lapértesülések szerint az elmúlt hetekben Petr Cech ügynöke, Viktor Kolar az Arsenalnál járt, hogy egy esetleges átigazolásról egyeztessen az észak-londoni klub vezetőivel.

Mint ismert, a 32 éves kapus elégedetlen a jelenlegi helyzetével José Mourinho csapatában, miután ebben a szezonban mindössze 14-szer védhetett, s fokozódott le második számú hálóőrré az Atletico Madridtól visszatérő Thiabut Courtois mögött.

Cech már többször is kijelentette, hogy még egy ilyen idényt nem szeretne maga mögött tudni, s a nyáron távozni szeretne, mégha a jelenlegi chelsea-s szerződése 2016-ig szól.

Működik a helyzet Thiabut-val, de szerintem csak egy szezonig. Még egy ilyen idényt azonban nem szeretnék eltölteni. - osztotta meg véleményét újfent Cech az egyik cseh lapnak, majd hozzátette:

 

Még egy szezonig él a szerződésem a Chelsea-vel, szóval sok minden az ő kezükben van, minden tőlük függ. De az nyilvánvaló, hogy játszani akarok.

Megbízható angol lapok úgy tudják, hogy Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa felajánlotta Cech-nek, hogy az elmúlt 11 évben a csapatért tett munkájának elismeréséül - egyfajta sportemberi gesztusként - minden csapat ajánlatát el fogja fogadni, amelyik klub kifizeti a megszabott 10 millió eurós vételárat. 

Megerősíthetem, hogy engedélyt kaptunk a Chelsea-től, hogy más klubokkal is tárgyaljunk, de érdemi előrelépés nem történt. Az átigazolási időszak amúgy is csak július 1-jén kezdődik. - idézte Cech ügynökének a szavait a cseh indes.cz.

A lap hozzátette: a játékosért a Real Madrid, a Liverpool, a Paris Saint-Germain, az Inter és a Roma is érdeklődik, ám Cech-nek kapóra jöhet az Arsenal ajánlata, ugyanis a játékos a családjával együtt jól érzi magát Londonban és nem akar egy új bajnoksághoz valamint kultúrához hozzászokni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

9 éve
Törölt felhasználó
Arteta témához... annyira unalmas és elcsépelt ez hogy csak hátra tud passzolni max oldalra és a tetejében még hülyeség is.... Az igaz hogy nem vkp és Coqulein jobb védekezésben de akinek ez tévképzete van hogy Arteta nem passzol előre az nézze már meg akármelyik meccsen hogy Coqulein merre passzol és mennyit....
9 éve
Törölt felhasználó
Hiába ül a padon, az utolsó négy meccsen csak kettőt cserélt az Öreg.
Fabianski visszavág?! Ellenünk mindent kivédett, most meg...
9 éve
Törölt felhasználó
Megint nem változtatott Wenger a kezdőn...DE Rosicky legalább a padon ott van. 😏

Swansea amúgy szépen felkapaszkodott 0-2-ről, kár,hogy így is behúzza a city
9 éve
Fabianski baki, vezet a City. Úgy, hogy edig lefocizta őket a Swansea. Van ilyen? :lol:
Jó lesz az a 3. hely az FA kupa mellé.

ui: 1-2!
9 éve
Igen-igen, de Arteta jóval kevesebb kockázatot vállal, mint Coquelin.

Szólj hozzá