Arsene Wenger mai tájékoztatása szerint nincs komolyabb sérült a hétfő esti Swansea elleni vereséget követően, de Aaron Ramsey játéka még nem biztos a hétvégén.

A walesi középpályás nem edzett a héten, de ha minden jól megy, úgy holnap már a többiekkel gyakorolhat. Danny Welbeck lehet az egyetlen visszatérő a sérültek közül, de jelen állás szerint nem épül fel időben.

Nincs komolyabb sérültünk hétfőről. Aaron nem edzett még a héten, de holnap talán már csatlakozhat a többiekhez.

- mondta

A régebbi sérültek közül Danny Welbecknek van egy kisebb esélye, hogy fitt legyen vasárnapra. Jelen pillanatban azt mondanám, hogy egy kicsit korán jön neki ez a meccs, de meglátjuk.

Mikel Arteta, Mathieu Debuchy és Alex Oxlade-Chamberlain továbbra sem áll készen. A francia menedzser pontos dátumot nem tudott adni a visszatérésük kapcsán, csupán annyit mondott, remélhetőleg pályára léphetnek még ebben a szezonban.

Arteta, Debuchy és Oxlade-Chamberlain nem áll készen. Nehéz lenne pontos időpontot kitűzni a visszatérésüket illetően, ugyanakkor remélhetőleg pályára léphetnek még ebben az idényben.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Debuchy-t megérte egyből bedobni a kezdőbe a visszatérése után.
9 éve
Jackoxi: ja.
9 éve
Ramseyt tök felesleges volt hétfőn erőltetni... Legalább olyenkor venné ki az embert az Öreg a kezdőből, amikor nem 100%-os.

Szólj hozzá