Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy tervei szerint Theo Walcott akkor is a csapattal marad, ha nem sikerül a feleknek meghosszabbítaniuk a játékos 2016-ban lejáró szerződését.

Mint ismert, az Arsenalnak korábban már több játékosával gond akadt a lejáró kontraktusok kapcsán, így kellett a múltban Samir Nasrit és Robin  van Persie-t is eladni 2011-ben, illetve 2012-ben. Maga Walcott is volt már hasonló helyzetben, ám akkor a felek a hosszabbítás szándékait mutatták, emiatt az angol játékos elkezdhette az utolsó évét az Arsenalnál, s végül 2013 januárjában hosszabbított.

A forgatókönyv most könnyen megismétlődhet, Wenger azonban nem aggódik túlságosan.

Egyelőre nincs előrelépés Theo ügyében, de már tárgyalunk vele. - mondta Wenger.

 

Nem akarok túlságosan a részletekbe menni, de szeretném, ha Theo maradna nálunk hosszú távon is, nyilván ez a csapat vágya, ha hosszabbítási tárgyalásokat kezdeményez a játékosával, mi is ezt tettük Theóval. Ő is azon van, hogy maradjon, én is ezen vagyok, majd meglátjuk, mi lesz a végeredmény.

 

Nem akarok erről sokat beszélni, a sajtó mindig a vészforgatókönyvet akarja hallani, a csapat részéről pedig mindig optimisták. Ha nem sikerülnek a dolgok - de csakis ekkor - még csak december lesz a jövő szezonban, addig kitaláljuk majd, mi legyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
kebob75! Próbáljuk megőrizni az oldal komolyságát!
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió azért ezzel a kerettel a bajoki címre is esélyesek voltunk
de sajnos meg sem tudtuk szorongatni a cselezit a BL ről nem is beszélve
a szokásos csoportból tovább aztán kiesés én Monaco elleni kiesést tragédiának
kezelem kötelező lett volna a tovább jutás . A Coclen ügyről azért annyit hogy ha nincs sérülés akkor biztosan nem hozza vissza a papa sajnos a szeme már nem a régi de ezzel nincs semmi baj én ezért favorizálnák cserét a padon .
9 éve
Aron21 +1 pont. Kebob75: szerintem most épp nem aktuális Klopp, Wenger végre megtalálta az egyensúlyt Coquelinnel. Ha még egy VKP-t hoz, + egy Higuaint, akkor bajnokok leszünk.
9 éve
Törölt felhasználó
Pep Guardiola megy a cici hez , sajnos eljött az idő nálunk is cserélni a Papé minden tisztelet de most egy jó Klopp kell nekünk a következő szezonra . Én úgy gondolom a papa már nem tud megfelelően rotálni motiválni egy FA cup búcsúzni is szép dolog aztán egy megfelelő hely az igazgatóságban tökéletes hely lenne .
9 éve
Törölt felhasználó
Nincs a rotalassal semmi baj, kell is, de nem feltétlenul az utolso 1-2 hónapban. Ráadásul nagyon sokszor érzem itt azt (most is), hogy csak azert akarjak, hogy rotaljanak, hogy más legyen a kezdő. Mondjatok mar nekem indokokat, hogy miért kene csak ugy kivenni 1 meccsre a csapatból Monrealt, Cazorlat vagy bárkit az utóbbi idők zseniális csapatából. Sérülés veszély valószínűleg minimális, fáradtnak egyáltalán nem fáradtak, elég csak megnézni mégegyszer a Hull elleni győzelmet es mindenki bomba formában van. Es akkor komolyan Gibbset kene most patyolgatni? Öve a jovo, nagyon sok lehetősége lesz meg es ez Wilsherre vagy Walcottra is igaz.

Szólj hozzá