Hosszú kihagyást követően a Hull elleni bajnokin ismét visszatérhetett a pályára Jack Wilshere, az Arsenal kiválósága. A 23 éves középpályás remekül szállt be a hétfői mérkőzésbe, s minden bizonnyal a szezon hátralévő részében is kap majd feladatokat Arséne Wengertől, aki viszont türelemre intette a szurkolókat a játékos kapcsán.

Jack tele van energiával, és visszaszerezte a robbanékonyságát. Ez természetesen pozitív. - mondta Wenger.

 

Egyáltalán nem lepett meg, hogyan játszott. Ha bármiféle kételyem lett volna vele kapcsolatban, be se állítottam volna.

 

Ugyanakkor továbbra is türelmesnek kell vele lennünk, öt és fél hónapot hagyott ki. Visszatérni a pályára csak egy dolog, de az élességet és a hatékonyságot visszaszerezni hosszabb idő. - utalt arra Wenger, hogy Wilshere ezt megelőző bajnokija november 22-én volt, a Manchester United ellen.

 

Még a játékosok is türelmetlenek szoktak lenni magukkal, de az tény, hogy időbe telik a formájuk visszaszerzése. A Premier Ligában a másodperc töredéke alatt kell hatékonynak lennie egy játékosnak.

 

Jack szabadon játszik, amint visszatért, szóval nem gondolom, hogy lesz a formajavulása során bármi probléma. Viszont egy-két év kellene neki mindenfajta sérülés nélkül, hogy teljesen visszaszerezze a hitét és az önbizalmát, de erre nem látok okot, miért ne lehetne így. - zárta szavait a francia.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
Tévez nem lenne túl Wengeres igazolás 31évesen.
9 éve
JACKOXI: Ibrát és Suarezt nem mondtam, természetesen nálam is ők az első 2, persze akkor Messi, Ronaldo és Lewandowski is jöhetne... esetleg még egy-két mozdíthatatlan -vagy más fele mozduló- csatár van (Atletico, Chelsea, Tottenham), aki nekünk is jó lenne. Akiket írtam mozdíthatók. Pedrot én is kilőttem, mint segítség, a másik 3 (Higuain, Tevéz, Agüero) szerintem az opció Giroud-val és nélküle is (pl Sanchezzel együtt); Lukaku a kora, magassága és a tehetsége miatt opció nálam; lehetne Gunners-esíteni. Ronin +1 pont ;-)
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! Örülök, hogy valaki megértett ;-) Má' azt hittem, én nem tudtam szavakba önteni a mondandómat :lol:
9 éve
Pinokkió: Én nem feltétlenül gondolom azt, hogy egy top csatár leigazolásával nekünk 2 támadóval kéne felállni. Ezt most is megtehetnénk, mert itt van Alexis, szerintem Giroud mellé pont egy ilyen stílusú ember kéne, ha 4-4-2-őt akarunk. De mivel nem akarunk (elvileg) 2 csatáros szisztémát, ezért olyan figura kell, aki egyedül is megállja a helyét elől, és jobb, mint Oli-G. Én 4 embert említettem: Agüero, Ibra, Suarez, Benzema. Ezek közül, akire minimális esély van, hogy nálunk köt ki az a francia. Te említetted Higuaint, akivel egy tapottat sem lennénk előrébb, Tevezt, aki nem hinném, hogy egyedüli centerként megállná a helyét Angliában és köztudott, hogy utolsó Európai csapata a Juventus. Volt még Pedro, aki szélső, és nem jobb az ittlévőknél. Lukaku és Benteke pedig kilencesek, van bennük potenciál, de szintén nem jobb játékosok, mint Giroud.
9 éve
Törölt felhasználó
Benzema-val már kb 5 éve szóba hoznak minket...
A papa is nyilván tud róla, de nem véletlenül nem hoztuk el egy évben sem...
De ár-érték arányban szerintem sem megfelelő.

Jelenleg amúgy sem érhető el "normális" csatár. Hacsak nem nyitjuk ki a bukszát és mondjuk 50-60-70 milláért hozunk egy tényleg jó(!) csatárt.

Giroud-ot kár lenne kivenni, + opcióként nézhetjük Walcott és Welbeck balf@szkodásait...

A meccseinket meg tényleg jó lenne ha hétvégén játszanánk végre, mert lassan egyet sem tudok megnézni a meló miatt :S

Szólj hozzá