A Premier League 35. fordulójának zárómérkőzése a KC stadionban kerül megrendezésre, ahol a Hull City az Arsenal együttesét látja vendégül.

A házigazdának égetően nagy szüksége minden egyes pontra négy fordulóval a vége előtt, hiszen közel sem biztos még Steve Bruce csapatának a helye a jövő évi szezonra.

Az ágyúsok három ponttal vannak lemaradva a második Manchester City-től, bár a main kívül további egy meccsel játszottak kevesebbet Özilék, így egy mai győzelemmel ismét a saját kezébe vehetné sorsát az Arsenal.

Mathieu Debuchy mellett végül Danny Welbeck is kimaradt az utazó keretből, az angol támadónak a hírek szerint egy kisebb térdsérülés miatt kell kihagynia a ma esti találkozót.

A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Wilshere, Rosicky, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

9 éve
JACKOXI, Benzema azért nem jó, mert nem tud együtt játszani Giroud-val, az egyik feleslegessé válik. Lehet kicsivel jobb, mint Giroud, de akkor eladjuk őt, és mennyiért? Inkább hozzuk ide Higuaint (40M EUR), ahogy akartuk is vagy Agüero még, akit el tudok képzelni Zsírú mellett is egyszerre, de mindenképp valami ilyen típusú csatár vagy pl Tévez (23M EUR) ;-) Amúgy meg Giroud-nak csak annyit kellene megtanítani, hogy ne mindig mandinerezni akarjon, hanem néha sarokkal átvéve forduljon le a védőről, mert akkor nem lenne annyira sablonos a játéka; a 192 cm-es robbanékony játéka meg kell nekünk (+5cm és -30mill EUR Benzemához képest); esetleg még Lukaku (191cm) lehet egy csiszolatlan gyémánt nekünk, pici (30M EUR) pénzért. Vagy van még Pedro... de szerintem ő angliához nem elég erős, és nekünk győztes típusú játékos kell!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Ahogy latom mindketten felre ertettetek. :D Eszem agaban sr lenne idehozni Lukakut.
9 éve
Inkább Walcott-ot kéne sokkal többet játszatni és középcsatárt faragni belőle. Mert tele vagyunk szélsőkkel. Chamberlain, Sanchez, Gnabry és a következő szezonban már elvileg Campbell és Wellington Silva is itt lesz. Sőt, Welbeck is tud (szokott) szélen játszani. Ja, és van egy Akpom-unk. Akinek jövőre sokkal több lehetőséget kell adni. Ha hoznánk egy Lukaku-t, Bentekét akkor ő is menne a süllyesztőbe, mint Afobe.
9 éve
Uramisten. Lukaku, Benzema, Benteke. Már megint kezdjük elölről az egészet?
9 éve
Törölt felhasználó
Én imádom Benzema játékát, de ő tényleg nagyon az a fajta játékosa a Realnak, mint nekünk Giroud. Lehet itt jobban reflektorfénybe kerülne és én nem teljesen értem a képességeit megkérdőjelezőket, mert nálam abszolút TOP csatár, de kicsit feleslegesnek érzem a vitát erről.

Szólj hozzá