Hétfő este a KC Stadionba látogat az Arsenal, ahol a bent maradásért küzdő Hull City látja vendégül Arsene Wenger csapatát a Premier League 35. fordulójában.

A francia menedzser tájékoztatása szerint ugyanarra a keretre számíthat, mint a Chelsea ellen - Mathieu Debuchy kivételével, aki kisebb sérülést szedett össze az edzésen.

A 29 éves védő hónapokat volt kényszerű kihagyni ebben a szezonban sérülések miatt, bár a legfrissebb probléma nem tűnik túl komolynak, a hétfői mérkőzés még korai lesz Debuchy-nak, akinek a hátsó combizmával vannak gondok.

Mindenki jó állapotban van Debuchy-t kivéve, akinek a hátsó combizma sérült meg az edzésen. A hétfői mérkőzés túl korán jön a számára. Rajta kívül mindenki elérhető.

Nyilvánvalóan fontos, hogy mindenki bevethető legyen a szezon ezen a szakaszában. Jó sorozatot tudhatunk a magunkénak, amelyet szeretnénk folytatni. A tény, hogy variációk sokasága áll a rendelkezésemre, számomra is izgalmas.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

9 éve
Törölt felhasználó
Még jó hogy nem a szezon (most már) legfontosabb szakaszában nem kezdünk el rotálni amikor csak heti 1 meccs van. Nem kéne azért pontokat bukni hogy formába kerüljenek erre a mardék pár meccsre(jó lenne oda érni a 2. helyre amire van is reális esélyünk), persze csereként játszanak de érthető hogy nem tesszük őket a kezdőbe. Majd nyáron remélhetőleg egy nomrális előszezon után formában lesznek. A rotáláshoz még annyit hogy érdemes megnézni a Chelsea "rotálását".
9 éve
Nem egy nagy érvágás... 2015, 1 kupagól és más semmi. Danyboy gyengécske.
9 éve
Welbeck meg lesérült a padon... 😏
9 éve
Hát igen, Wenger sajnos megint nem viszi túlzásba a rotálást... és ez a szélső nélküli játék... az idegeimre megy! :shut: Remélem azért nem lesz baj, és könnyed győzelmet aratunk. GO GUNNERS!
9 éve
Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Amikor zsinórban nyertünk 8 meccset akkor meglehetett érteni, hogy semmit nem változtatott Wenger a kezdőn. De azért a Reading és a Burnley ellen is szenvedtünk és a Chelsea ellen se ment a játék. Walcott-nak sokkal többet kéne játszania és lassan Wilshere-t is el kéne kezdeni formába hozni. Mert a padon ülve egyikük se fog.

Szólj hozzá