Szczesny mostanában mellőzve van a kezdőből és helyette Ospina véd a kapuban, aminek azt hiszem mindannyian tudjuk az okát/okait. A francia menedzser a holnapi Reading elleni FA kupa elődöntő során lehetőséget fog adni a lengyel hálóőrnek a bizonyításra.

Úgy gondolom, hogy Szczesny teljesen rendben van mentálisan és egyébként sincsen vele probléma. Korábban a rossz formája miatt döntöttem úgy, hogy nem Őt játszatom a kezdőben, de még mindig egy nagyszerű kapusnak tartom és meg is adom neki a lehetőséget.

Szerda este néztem a PSG és a Barcelona összecsapását, ahol ügye Marc-Andre ter Stegen - a katalánok másodszámú kapusa - védhetett. Hogy miért? Mert időnként meg kell adni a lehetőséget, meg persze a versenyszellem miatt is. 

A Manchester United ellen oda tette magát Szczesny, szóval megérdemli, hogy játsszon a holnapi összecsapáson.  

Arsene Wenger szerint lehetetlen feladat lenne most megítélni, hogy van-e még jövője a lengyel hálóőrnek, de reméli, hogy igen.  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Walcott most sem kezd... Se baj, jó nekünk ő formán kívül is. :-S
9 éve
Törölt felhasználó
We're the famous Arsenal and we're going Wembley #oursecondhome

https://www.youtube.com/watch?v=ULUERtSdMu0
9 éve
Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Welbeck
Bellerin a padon sincs...
9 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, tény, hogy nem teljesen mérvadóak és én is kedvelem a játékát mert látványos, de nagyon messze van attól, hogy olyan hasznos legyen, mint a többiek akiket jelöltek.
9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a rotálásról még annyit, hogy a Burnley-Liverpool duó előtt jó ideig minden meccsen volt változtatás és pihentetés:

Newcastle: Bellerín, Mertesacker, Özil (beteg)

Monaco: Ramsey

West Ham: Cazorla, Bellerín, Welbeck

MU: Giroud, Ospina, Ramsey

QPR: Ox, Ramsey, Koscielny, Monreal és Welbeck.

És még sorolhatnám. Walcott, Rosicky és Chambers is pályára lépett nem egyszer. Ezek után és a győzelmi sorozatunk után halvány büdös fingom nincs, hogy miért sír sokmindenki itt egy nem létező és amúgy is fölösleges problémáért.

Szólj hozzá