Az Arsenal 1–0-ra legyőzte a Burnley csapatát a Premier League 32. fordulójában, ezzel zsinórban a nyolcadik diadalukat könyvelhették el a bajnokságban, amire 2004 óta nem volt példa, illetve idén még egyetlen PL csapatnak sem sikerült ilyen szériát futnia. Thierry Henry szerint komolyan veszélybe kerülhet a Chelsea jelenlegi pozíciója akkor, ha a Manchester és az Arsenal is pontot rabol tőlük. Legjobb esetben 4 pontra mérséklődhet a két londoni klub közti különbség a tabellán. 

Jose Mourinho elkezdhet aggódni, ha a Manchester United és az Arsenal is legyőzi csapatát az elkövetkezendő két fordulóban. Az „Ágyúsoknak” arra kell összpontosítaniuk, hogy a hátralevő mérkőzéseiket behúzzák, és így nagy esélyük lehet megszerezni a bajnoki címet. 

 - nyilatkozta Henry a Sky Sports-nak.

A Chelsea április 26-án utazik az Emiratesbe, de előtte még otthon fogadják a „Vörös ördögöket”. Alan Smith, az Arsenal korábbi labdarúgója szintén megszólalt ezzel kapcsolatban, aki egyébként egyetért Henry szavaival.

Csak akkor van esélye a csapatnak felkerülni a dobogó legfelső fokára, ha a Chelsea elleni rangadót megnyerik két hét múlva. Mind ismerjük Jose Mourinho taktikáját, nagy valószínűséggel a védekezésre fognak leginkább odafigyelni, hiszen az elsődleges céljuk, hogy ne kerüljön hozzájuk közel se az Arsenal, se a Manchester. 

 - hangoztak el Alan Smith szavai.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

9 éve
De jó lenne most nézni egy Juve-Arsenal meccset...
9 éve
Törölt felhasználó
Poolnak inkább az ELre kell figyelnie, nem a BLre. Persze még megelőzhetnek.
9 éve
Ma inkább a Liverpoolnak drukkoljunk! Ha nyernek, akkor kell nekik a Chelsea elleni győzelem is a BL-hez, és picit megosztódik a figyelmük az FA kupáról is.
9 éve
Törölt felhasználó
Hát ebből nem lesz győzelem, Bielikről már gólt kaptunk, Keown fia, majd be is sárgult, meg minden labdát elad, Reading meg 9 emberrel a 16oson belül.
Első kaput találó lövésünk 44. perc Gnarbrytól, de eddigre már sima 0-4 is lehetne, a végére azért Wilshere is eltalálta végre a kaput.
Pedig a Boss nagyon figyel, még Kapzsidis is ott van mellette.
Bielik és Diaby is kiesett. Dobson és Mavididi on.
Na a végére Wilsheret is sikerült legyilkolni.
Hát ez valami szörnyű volt.
Macey(6), Pleg(5), OC(3), Bielik(2), OO(2), Diaby(5), Wilshere(8), MN(3), Crowley(5), Gnabry(5), Iwobi(3), Dobson(5), Mavididi(4)
Wilsheren kívül egyetlen pozitívum Alex Scott.
9 éve
Törölt felhasználó
Ha a MU nem veri el a Chelseat, akkor szerintem jó lesz nekünk és a Chelseanek is a döntetlen.

Szólj hozzá