Arséne Wenger csapata az elmúlt 17 meccsből 15-öt megnyert, ezzel Európa egyik legjobb formájában lévő élcsapatává lépett elő. Monreal az Arsenal hivatalos oldalának adott nyilatkozatában azt ecsetelte, hogy a gárda teljes mértékben motivált és önbizalomból sincs hiány. 

Sokkal dinamikusabbak vagyunk, mint a szezon első felében, és a házon belüli légkör is teljesen pozitív. Ehhez nagyban hozzájárult az, hogy az elmúlt mérkőzéseken sikerült a kis- és nagy csapatok fölött egyaránt diadalmaskodnunk. Pillanatnyilag ez rengeteg pluszt ad nekünk.

 

Az idei kiírás elég döcögősen indult számunkra és sajnos rengeteg pontot hullajtottunk el. Az elmúlt pár hónap viszont hatalmas változásokat hozott, ami a csapat jobb teljesítményében és eredményességében nyilvánul meg. Jelenleg tele vagyunk önbizalommal, nagyon jó formában vagyunk, és remélem ez a későbbiekben is így marad.

 

A Burnley ellen nagyon nehéz meccsre számítunk, hiszen a kiesés ellen küzdő csapatok a bajnokság utolsó periódusaiban nagyon harcosak tudnak lenni. Ráadásul hazai pályán lesznek, szóval nem szabad félvállról vennünk Őket

 Wilshere szombaton visszatérhet sérüléséből, és Monreal nagyon örül, hogy a brit középpályás újra bevethető állapotban van. 

Jack nagyon fontos játékos a csapat számára, és az elmúlt évek alatt számtalanszor megmutatta mire képes. Az idei szezonban sajnos sokat volt sérült, de remélhetőleg hamar  visszanyeri régi formáját. Vele csak erősebbek leszünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Törölt felhasználó
Sterling-ért Walcott + 20 millát ajánlunk, ami szerintem kamu, nemrég Wenger megmondta, hogy ragaszkodik Walcott-hoz.

Ez a Dybala gyerek meg úgy lett beállítva, mintha már a miénk lenne, közben erről szó sincs, és a fél világ csábítgatja...
9 éve
Törölt felhasználó
Egy esetleges FA Kupa diadal után meg szerintem végképp nem igazolna el senki

Szólj hozzá