Arséne Wenger az Arsenal csütörtöki sajtótájékoztatóján cáfolta azon angol pletykákat, miszerint Jack Wilshere a Manchester City játékosa lehet a nyáron 30 millió font ellenében.

A 23 éves középpályás ebben a szezonban is a perifériára szorult az Arsenal keretében, ismétetlen különböző sérülések miatt. Bár Wilshere az elmúlt hetekben már kétszer is játszhatott az U21-es keretben, a felnőtt keretben egészen november óta nem lépett pályára, s innen indultak el a találgatások, miszerint szerepel-e ő még egyáltalán Wenger terveiben.

Az Arsenal az elmúlt években a kedvezőtlen szponzori szerződések következtében több kulcsemberről kényszerült megválni - Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Gael Clichy vagy éppen Samir Nasri is Manchester kék felébe távoztak, de Wenger szerint Wilshere-t ez a veszély nem fenyegeti.

Immáron már nem vagyunk olyan helyzetben, hogy el kell adnunk a legjobb játékosainkat. Nem reagálhatunk minden egyes hamis pletykára a sajtótájékoztatókon, ami megjelenik az újságokban - fogta rövidre az ilyen kérdéseket Wenger.

A játékos Wenger közlése szerint fitt és bevethető, azt azonban a menedzser sem akarta megválaszolni, hogy azonnal visszakerül-e az angol a kezdőbe.

Érthető Jack frusztráltsága, minden játékos frusztrált, amikor nem játszhat. Walcott és Diaby egy-egy évet hagyott ki, Jack ehhez képest jobb helyzetben van, mert ő azért sok meccsen játszhatott idén, ő nem esett ki annyira, mint Theo vagy Abou.

 

Mindenkinek óriási kihatása lehet a csapatra a befutóban, Jack is egy ilyen játékos. Nem tudom még, hogy azonnal visszakerül-e a kezdőbe, sok múlik az adott meccsen, a fittségen, hogy mire van szüksége a csapatnak, és hogy kik a bevethető emberek. Mindenkit ugyanúgy értékelünk és tisztelünk a csapaton belül, és azt akarjuk, hogy mindenki ugyanúgy tegyen hozzá a csapathoz. - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

9 éve
Törölt felhasználó
(Csak poénból, olvastam, hogy Drogba pótlására Mourinho Adebayort akarja. LOL)
Wilshere formában van alap kezdő, valahol, akárhol, lehet neki helyett találni, még ha mindenki egészséges is. Főleg ha fejben is ott van, amivel inkább voltak gondjai az elmúlt években, meg hogy persze szanaszét rúgják, és még annyi védelmet se kap mint Hazard, aki azért jóval rutinosabb is ilyen helyzetekben, elkerüli a keményebb belépőket. Szóval esélytelen hogy így Wenger eladja. Kár is ezzel foglalkozni.
Ellenben Walcott, aki persze nincs formában, mikor is volt utoljára?, de nála nem is ez a gond, hanem a hozzáállása, Özil se töri magát, bár mostanában már látni benne valami életet, de Walcottban semmi akarás nem látszik.
Amúgy ugye a legújabb pletyka a 7M+Walcott+Jenkinson=Sterling. Ahol Jenkinson 12Mra van árazva, szóval ha ebbe valóban bele menne a Pool a simán bomba üzlet. Még Podolskit is vihetik.

Szólj hozzá