Robert Pirés, az Arsenal legendája szerint Mesut Özil volt a Liverpool elleni bajnoki legjobb játékosa - a francia szélső szerint a német irányító  az egyik legjobb, akivel valaha is együtt dolgozott.

Özil remek formában tért vissza a háromhónapos kihagyását követően, a középpályás azóta négy gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki, a legutóbbi meccsen például a Liverpool elleni derbin egy parádés szabadrúgásgóllal vette ki a részét a győzelemből.

Nekem Özil volt a meccs embere a Liverpool ellen, hihetetlenül boldog vagyok, hogy visszavágott a kritikusainak. - mondta Özilről Pirés az Arsenal hivatalos magazinjának adott interjújában.

 

Túl sok ember illette kritikával az ő teljesítményét azóta, hogy az Arsenalhoz került. Én rendszeresen edzhetek vele, s annyit elmondhatok, hogy ő az egyik legjobb játékos, akit valaha láttam.

 

Mesut imádja az Arsenalt és sokat tesz a klubért. Trófeákat akar nyerni, és boldoggá akarja tenni a szurkolókat, mint tette azt a Liverpool ellen. A gólja mellett például ott volt az első gólt megelőző remek passza Aaronnak [Ramsey]. 

 

Aztán pedig ott volt a szabadrúgása. Nem vagyok abban biztos, hogy Mignolet kivédhette volna-e azt a labdát. Egyszerűen nagyon pontos volt a lövés, és szépen kanyarodott a kapuba a labda. De ezzel együtt Mesut remekül dolgozott, sokat segített a védelemben is.

 

Az látható, hogy ő, Alexis, Aaron, Santi és Olivier nagyon értik egymást a támadósorban. Imádom, ahogyan Mesut, Aaron és Olivier a rövidpasszokkal építik fel a támadásokat. A Liverpool nem tudott ezzel megbirkózni, és belejönni a játékba. Le lettek játszva a középpályán, de jók voltak a letámadásaink és jól tartottuk a labdát elől is. Ez nem csak a szezon hátralévő részére volt fontos győzelem, hanem a következő szezont tekintve is. - árulta el véleményét Pirés. 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Törölt felhasználó
(Minek van az emlékez rám, ha sose emlékszik, bár biztos csak én vagyok felejthető)
És Özilke is messze van még attól hogy bármit bárhova vágjon.
9 éve
Törölt felhasználó
"Nekem Özil volt a meccs embere a Liverpool ellen, hihetetlenül boldog vagyok, hogy visszavágott a kritikusainak. - mondta Özil az Arsenal hivatalos magazinjának adott interjújában." utobbi gondolom Pirés akart lenni. :)

Szólj hozzá