Arséne Wenger szerint Theo Walcott esetében fokozatosan kell felépíteni a játékos formáját, és nem szabad azonnali áttörést várni tőle azt követően, hogy a középpályás mintegy egyéves rehabilitációt követően csak néhány hónapja tért vissza.

Walcott az elmúlt napokban komoly kritikát kapott az angol szakértőktől és szurkolóktól az Olaszország elleni barátságos meccsen mutatott teljesítménye miatt, ugyanakkor azt már kevesen teszik hozzá, hogy Roy Hodgson egy teljesen idegen szerepkörben, klasszikus irányítóként játszatta a 26 éves támadót.

Theo erőssége a helyezkedésében rejlik, ő a támadások befejezésében jeleskedik. Nem kimondottan az a játékos, aki szervezni tudja a játékot. - mondta Wenger.

 

Az emberek elég éles kritikával illetik őt, de szerintem ez nem megérdemelt, mert Theo keményen dolgozik, és jó úton van afelé, hogy a formája is visszatérjen.

 

Nem aggódom miatta, mert még nincs teljesen formában. Mindig szem előtt kell azt tartanunk, hogy egy évet hagyott ki egy súlyos sérülés miatt, a formáját pedig fel kell építeni.

 

Mentálisan egy erős játékosról van szó. Bízik magában, ráadásul korábban már volt néhány nehéz pillanat az életében, és mindig erősebben tért vissza. Ez most sem lesz másként. - tette hozzá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Törölt felhasználó
Én meg remélem, hogy a 4. kihagyott ajtó-ablak ziccere után nem marad ismét a pályán és visszavesz a fizetési követeléseiből addig, amíg nem nyújt semmit a pályán.
9 éve
Remélem kezd hétvégén.

Szólj hozzá