Bár még hónapok vannak hátra a nyári átigazolási szezon nyitásáig, szinte biztos, hogy Raheem Sterling ügye lesz az egyik leghosszabb saga az uborkaszezonban, amelyben könnyen lehet, hogy az Arsenal is érintett lesz.

Mint ismert, Sterling a napokban elárulta, hogy megszakadtak a Liverpoollal a szerződéshosszabbítási tárgyalások - a fiatal angol úgy gondolja, hogy Brendan Rodgerséknek tavaly kellett volna rábírniuk őt a maradásra. Angol sajtóhírek szerint a játékos az elmúlt hetekben egy 100 ezer fontos ajánlatot utasított el.

Sterling jelenlegi szerződéséből még két év van hátra, de a Liverpoolnak sürgető lehet őt eladni, ha maximalizálni akarják az érte kapott átigazolási összeget, amely egyre kevesebb lesz, ahogy a játékos halad a szerződése lejárta felé, s nem hosszabbít.

A múltban a nemzetközi sajtó már összehozta Sterlinget a Real Madriddal, a Bayern Münchennel, a Manchester City-vel, a Chelsea-vel és legutóbb az Arsenallal is - a játékos a BBC-nek adott exkluzív nyilatkozatában "hízelgőnek" nevezte az Ágyúsokkal kapcsolatos pletykákat.

Az eset kapcsán az újságírók Arséne Wengert is faggatták a francia csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján, az Arsenal menedzsere viszont nem ment bele komolyabb találgatásokba.

Sterling egy éljátékos, ezt mindenki tudja ebben az országban. Nagyon fontos játékosa a Liverpoolnak, de nem akarok spekulációkkal foglalkozni két nappal a két csapat találkozója előtt. Ez az ügy a Liverpoolon múlik, ebbe nem akarok belefolyni, ez nem az én problémám. - mondta Wenger.

 

Egyelőre nem is akarok átigazolásokkal foglalkozni, még nincsen uborkaszezon, egyelőre egy komoly rangadó előtt állunk. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

5 éve
Törölt felhasználó
kész játékosok 2 kiló körül kapnak azért is tiplizett le tőlünk anno a fél csapat! Ki kell nyitni a buxát sztem. Theo meg oké majd meglátjuk :D
5 éve
Egyébként nem tudom mi ez a nagy Sterling láz... :roll: Így is elég sokan vagyunk elől, sőt még Theo esetleges távozásával is bőven meglennénk. Az megint a transzfer ellen szól, hogy a Liverpoolnál nyilván nem fogyatékosok dolgoznak, és nem adják oda közvetlen riválisnak a világ egyik legnagyobb tehetségét. Továbbá az is nyilvánvaló, hogy ha licitháborúra kerül sor, nem sok esély van rá, hogy mi jövünk ki belőle győztesen. Személy szerint minimális esélyt (se?) látok rá, hogy Rahem nálunk kössön ki.
5 éve
Törölt felhasználó
100 ezer akkor se reális, ha nagyon nagy tehetségről beszélünk. Kész játékosok kapnak ennyit, Sterling ettől azért messze áll még. Ráadásul ha ott nem kapja meg, akkor mi hogyan adnánk meg neki a magasabbat? Angliában (és talán európában is) azon kevés klub közé tartozunk, ahol ésszerű bérstruktúra van, kiszámítható és önfenntartó gazdálkodási rendszert folytatunk. 150 ezres követelésekről mentek itt a pletykák részéről, nálunk Özil és Alexis kap £140,000-ot, akkor egy ilyen nyikhaj gyerek mit képzel magáról?!

A hajtóerő inkább a lehet nála, hogy évről évre BL tagok vagyunk, akár fúj akár esik.
5 éve
A hónap játékosa meg nem egy falábú francia lett? :lol:
5 éve
Off: Csak nem a vén szenilis lett a hónap menedzsere? :gulp:

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek