Összességében remek hírekkel szolgált Arsene Wenger a Liverpool elleni összecsapást megelőző csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A hosszú távú sérültek mind visszatértek a teljes körű edzésekhez, így Arteta, Debuchy, Diaby és Wilshere is közel áll a visszatéréshez.

Az előbb felsorolt játékosok mindegyike pályára lépett kedden egy Brentford elleni barátságos mérkőzésen, amelyen 4-0-ás Arsenal-siker született.

Wenger a helyszínen tekintette meg játékosai teljesítményét, a francia elégedett volt a látottakkal, de egyelőre nem döntött még afelől, hogy valamennyiük a keretben lesz-e szombaton.

Mindannyian játszottak kedden, és jól ment nekik. Ami jó hír, hogy nem merült fel semmilyen probléma a meccs után. Teljes körű edzéseket végeznek, ugyanakkor még állnak teljesen készen. Hosszú időt hagytak ki, de őszintén szólva egészen meglepődtem a teljesítményükön - úgy tűnt, hogy kiváló állapotban vannak.

A válogatott mérkőzések során egyedül Danny Welbeck szenvedett el egy kisebb sérülést, noha a probléma nem komoly, Wenger szerint nem biztos az angol támadó szerepeltetése. Chamberlain szintén edz, de ő sincs még versenykész-állapotban.

Oxlade-Chamberlain nem lesz a keretben szombaton, Danny Welbeck szintén kérdéses. Egy enyhe térdsérüléssel érkezett vissza hozzánk, de úgy tűnik azért van esély a játékára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá