Az Arsenal hivatalos közleményben erősítette meg ma délután, amit már napok óta sejteni lehetett, a klub fiatal csatára, Chuba Akpom kölcsönbe kerül a szezon hátralévő részére.

A 19 éves játékos a közel múltban írt alá új hosszú távú szerződést a londoniakkal, de az első csapatban egyelőre nem sok lehetőség jut neki Olivier Giroud és Danny Welbeck mögött.

Akpom iránt több ligán belüli csapat is érdeklődött, végül a Nottingham Forrest lett a befutó az utánpótlás válogatottért, aki rendszeres játéklehetőségre számíthat Dougie Freedman vezetőedző kezei alatt.

Az Arsenal minden jót kíván Chuba-nak a vörösöknél eltöltött időszakához.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
Walcott egy izgalmas játékos, főleg egy olyan csapatban, mint az Arsenal. Reus pedig egy ultra klasszis, aki bármilyen csapatban húzó ember lenne. De ott vannak neki is a sérülések, nem lennénk vele beljebb. Bár ha azt nézzük, hogy évente 10szer nem Walcott jatszik, hanem Reus, akkor végülis előrébb vagyunk. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Reus sokkal jobb játékos.
9 éve
Törölt felhasználó
Walcott jobb mint Reus, wow ezt nem tudtam.

ezt ki lehetne rakni hirkent %-P
9 éve
Törölt felhasználó
Walcott azt írta a hivatalos facebook oldalán, hogy a csapatra koncentrál és nem tárgyalnak szerződésről. Szerintem lekéne szállni róla, biztos vagyok benne, hogy vele kapcsolatban az lesz a végkimenetel, ami a csapat számára a legkedvezőbb, így nincs ok az aggodalomra.
9 éve
Törölt felhasználó
Azért Walcottot ne értékeljük túl, jó játékos, de sose váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Észveszejtően gyors, és megvan a technikája, hogy a sebességéhez mérten kezelje a labdát, és sokszor benne van a gól, de Reus egy más kategória.

Szólj hozzá