Kezdőtizenegy: Ospina, Chambers, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck, Giroud

Kispad: Szczesny, Gibbs, Mertesacker, Bellerin, Flamini, Rosicky, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

9 éve
Törölt felhasználó
Sajnos a munkám miatt sokszor ,mint tegnap is nem láttam a mérkőzést.A kommenteket olvasva elhiszem hogy a srácok többsége nem hozta a tőle megszokott szintet .De egy nagyon szép győzelmi sorozat van mögöttünk és akármilyen játékkal is de nyertünk.Április negyedikén pedig eg igazi Arsenal fogadja majd a mai is rangadót játszó Liverpoolt .Ya és jó csapatnak van szerencséje :D
9 éve
Törölt felhasználó
Nem nyilatkozom, kb Giroud két gólját láttam, darabosan, meg az utolsó 15 percet. Majd ha lesz rá lehetőség.
De megint előjött ez a sztereotípia, hogy mi de szarok vagyunk, örülhetünk hogy nyertünk, ami lényegében igaz. De ez nem csak nálunk van így, Spurs is vezetett 2-vel, ott volt 2-2 is, bár röhej megint hogy nyertek, és míg nálunk a kopaszt nem állították ki a 3. percben, máshol ez már megint megtörtént a 2. percben, és azért így csak könnyebb, néha. Mi játszottunk egy BL meccset, és még ott vagyunk az FA-ben, ezek bőven sok extra terhelés, főleg hogy a kezdő alig változik, logikus, hogy mi elfáradunk, míg nem annyira terhelt csapatok a végét jobban bírják. Főleg a fiatalok, mert volt sok olyan hogy ember hátrányban is jobbak voltunk, mert a fiatalság hajtott, lásd Coquelin, de Cazorla már nem fog heti kétszer végig robotolni, Giroud ahogy tudja megteszi. Welbeck se volt olyan szar mint írják, persze volt vagy 3 helyzete, amit én láttam, hogy okosabban csinálja akkor gól, de hogy még most is Walcottot követeli valaki helyette annak mi értelme.
Meg hogy jól jön a szünet, milyen szünet, a kb az egész kezdő részt vesz 2 válogatott meccsen, utazik közben több 100 kilométert, mikor a fele már mozogni se tud, még a hátralévő ellenfeleink valóban pihenhetnek. A helyzet csak rosszabb lesz innen.
9 éve
Most már értem azokat a beszólásokat a selfiezéssel kapcsolatban. Ilyen meccsek után tényleg nem kéne.
9 éve
Ospina (9), Chambers (5), Gabriel (7), Koscielny (8), Monreal (5), Coquelin (7), Ramsey (7), Alexis (6), Cazorla (6), Welbeck (5), Giroud (9)... sztem. Széleken megvertek bennünket, főleg Chambers felől. De Welbeck is 0 volt, a Monaco ellen sokkal jobban ment neki, ahogy Cazorla is elfáradt... és igen, Coquelin az orrtörés után megzavarodott.
9 éve
Törölt felhasználó
Eléggé elfáradtunk a második félidőre, de így is megvolt a lehetőség, hogy eldöntsük a mérkőzést. Chamberst nem értem, miért nem hoztuk le, hiszen ma is annyiszor etették meg, akárhányszor csak akarták. Monrealnak és Cazorlának se volt valami jó meccse. Giroud, Coq kiválóak voltak, Gabriel egy két bizonytalanságot leszámítva is nagyon jó volt.

Szólj hozzá