Nacho Monreal, az Arsenal jelenlegi első számú bal bakkje a csapat hivatalos weboldalának elárulta, ebben a szezonban sokkal magabiztosabbnak érzi magát, mint az eddigi években.

A 29 éves spanyol játékos 2013-ban csatlakozott az Arsenalhoz a Malaga együttesétől, de eddig a második volt a rangsorban Kieran Gibbs mögött Arséne Wenger listáján. Ebben a szezonban viszont fordult a kocka: Monreal már többet játszott a csapatban, mint a korábbi idényekben, s az elmúlt hetekben Wenger is alig győzte dicsérni a bal hátvédet.

Nagyon elégedett vagyok a teljesítményeimmel azokon a meccseken, amelyeken játszottam. Úgy érzem, hogy ebben a szezonban sokkal magabiztosabb vagyok. Fitt vagyok, sok meccset játszottam, nagyon boldog vagyok. - mondta Monreal.

Monreal a jó klubszereplésre alapozva szeretne visszakerülni a spanyol válogatottba is.

Nagyon szeretnék ismét a válogatottban szerepelni, de tudom, ez nehéz, hiszen ezen a poszton van három-négy nagyon fiatal játékos is. Szóval bonyolult ez az ügy, de összességében boldog vagyok, hiszen sokat játszok az Arsenalnál. De természetesen büszkességgel fogadnám a meghívót a spanyol keretbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

9 éve
Törölt felhasználó
2015re hatalmas konkurencia alakult ki a balhátvéd poszton. Mind a két játékosunk hatalmas teljesítményeket produkál annak érdekében, hogy állandó kezdő legyen.

Szólj hozzá