A chilei támadó számára  az első angliai idénye nagyon jól alakul, hiszen 39 fellépésen 19 gólt szerzett.

Az itteni karrierem nagyon pozítivan alakul eddig. – mondta az Arsenal hivatalos oldalának. Nagyon kedvelem a várost és a klubot egyaránt. A szurkolók nagyon hálásak és ez egy értékelendő dolog. A csapattársaim szintén nagyon barátságosak velem. A jelenlegi célom, hogy a maximumot hozzam ki magamból és lehető legjobb eredményeket érjem el a csapattal.

Remekül sikerült adaptálodnom az országhoz és a ligához, de még mindig van mit tanulnom. Szerentém kibővíteni a tudásom az angol focival és az Arsenallal kapcsolatban, leginkább a csapattársaimat szeretném még jobban megismerni, de mindent összevetve imádom ezt a bajnokságot. Végül is a labdarúgást ebben az országban találtak fel és boldoggá tesz, hogy a  futball hazájában élhetek.

A Premier Leagueben könnyen kikaphatsz egy alsótablás csapattól, ami nem szokatlan dolog az angol fociban. A mérkőzések előtti esélylatolgatások gyakran megtévesztőek lehetnek.

Függetlenül attól, hogy milyen jó vagy rossz csapat ellen játszol, mindig tudnod kell, hogy egy nagy szurkolótábor van mögötted és hogy komoly nyomás alatt álsz. Ezt nagyon szeretem. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Nekem is az egyik kedvenc játékosom lett Alexis. 2 dolgot lehet neki felróni, amiben egy kicsit gyengébb: az egyik a játékintelliegncia a másik a passzjáték. Ettől függetlenül hatalmas tanár és a PL egyik legjobbja.
9 éve
Nekem az egyik kedvencem lett. Csak meg kell tanulnia időben passzolni, és ha ez meglesz, még jobb fog lenni. A lelkesedése meg példamutató (pl. Walcottnak).

Szólj hozzá