Arséne Wenger a csapat West Ham elleni győztes bajnokit követő sajtótájékoztatóján elárulta, hisz abban, hogy az Arsenal képes lesz kivívni a továbbjutást a Monaco ellen idegenben.

Az Ágyúsok szinte lehetetlen küldetés előtt állnak. Azt követően, hogy óriási meglepetésre 3-1-re kikaptak a gyengébb együttesnek tartott Monaco ellen hazai pályán, most legalább három góllal kell majd nyerniük a keddi mérlőzésen a Stade Louis stadionban, hogy legyen esély a továbbjutásra.

Ha nincs hited, nincs esélyed. Hinnünk kell abban, hogy meg tudjuk csinálni, és mindent bele kell adnunk. Jelen helyzetben a Monaco az esélyes, de hittel kell odautaznunk és azzal a tudattal kell majd elhagynunk a pályát, hogy mindent megpróbáltunk. - mondta Wenger.

A franciának ehhez lesz két friss játékosa, hiszen Danny Welbeck és Santi Cazorla is pihentetve volt a West Ham United ellen.

Még nem döntöttem a kezdőről. Cazorlát azért pihentettem, mert lényegében eddig a szezon összes meccsén játszott. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

9 éve
A S'oton egy győzelemmel is 5 ponttal lenne mögöttünk. Megérdemelnék,lefocizzák a Chelsea-t. De tuti bemakkolják valahogy...
9 éve
Törölt felhasználó
beszarok ha nyer a soton a cselszi ellen...
9 éve
Törölt felhasználó
"Ha nincs hited, nincs esélyed. Hinnünk kell abban, hogy meg tudjuk csinálni, és mindent bele kell adnunk."
Ezt az infót közölhette volna a csapattal az első meccs előtt is... ott kellett volna észnél lenni és akkor nem utólag kéne a halálból próbálkozni feléledni.

1 pontra vagyunk a City-től :D
Mivel tegnap a Burnley megcsapta őket XDDD
9 éve
Törölt felhasználó
Most láttam csak Giroud passzát Walcottnak, amiből végül nem lett 11es. Hát gyerekek, ennek a csávónak olyan látásmódja van, amilyet én még nem láttam csatár poszton. Fantasztikus, hogy a mi csapatunkban játszik.
9 éve
Törölt felhasználó
metálmackó, akkor most mondhatjuk, hogy örülsz a győzelemnek? :)

Szólj hozzá