Arsene Wenger ismertette a csapat sérültjeivel kapcsolatos legfrissebb információkat - az egyedüli visszatérő Mathieu Flamini lesz a West Ham elleni hétvégi bajnokira.

Jack Wilshere továbbra sem elérhető, a középpályás ugyan jól halad a felépüléssel kisebb műtétje után, de még mindig nem tért vissza a normál tréningekhez. Oxlade-Chamberlain sérülésének súlyossága egyelőre nem ismert.

Jack jól halad, de még nem vehet részt a teljes körű edzéseken.

Mathieu a csapattal edz, ő elérhető lesz szombatra.

Chamberlain-nek a hátsó combizma sérült meg, egyelőre nem tudjuk mennyire súlyos. Általában 48 órának kell eltelni a sérülés kezdetétől számítva, hogy az összes vizsgálat eredményét a kezünkbe kapjuk. Késő délután már többet fogunk tudni.

- mondta Wenger

Az új igazolás, Gabriel Paulista szintén hátsó combizom sérülés miatt nem elérhető, a brazil védő várhatóan vasárnap vagy jövő hét hétfőn kezdheti meg a csapattal az edzéseket.

Gabriel a jövő héten már elérhető lehet. Vasánrap vagy hétfőn csatlakkozik a többiekhez.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

9 éve
Törölt felhasználó
Mocskos dinamoooo mocskos műringyóó
9 éve
Törölt felhasználó
Azért a psgnek volt múltja azelőtt,tehát az,hogy őket felvásárolták nem szúrja úgy a szemem mint a szity meg chelsea pl... mert azok azelőtt az EL helyért viaskodtak .
9 éve
Törölt felhasználó
ekkora
9 éve
Ez a Dugó Costa a Matracosoknál is ekkora gerinctelen ember volt vagy Murinnyó hozta ki (nevelte) belőle? Tegnap őt is ki lehetett volna állítani kétszer. Remélem megverjük őket áprilisban.
9 éve
Törölt felhasználó
Egy kis csemege a tegnapi mecsből.Aki esetleg nem látta.
Nem vagyok kárörvendő de úgy lökdösik egymást mint ha be lenne kötve a szemük.
http://sportgeza.hu/futball/2015/03/12/egymast_zavaro_chealsea_jatekosok_bl_psg/
:P

Szólj hozzá