Arséne Wenger elárulta, hogy Mesut Özilben rengeteg fizikális potenciál rejlik, s ez a tény még ő magát is meglepte.

Özil a többhónapos kihagyását követően szemmel láthatólag erősebb fizikális kondícióban tért vissza a pályára. Mi több, a február 1-jei Aston Villa elleni bajnoki óta - amely meccsen Özil visszatérhetett - összesen 63,24 km-t futott - többet, mint bárki más a csapatból.

Tudtam, hogy nagy fizikális potenciál rejlik benne, de azt nem, hogy ennyire.  - mondta Wenger.

 

Mindannyian olyan szakmában vagyunk, amelyben minden egyes meccsen bizonyítani kell. Úgy gondolom, hogy Özil egy minőségi játékos, aki minden meccsen óriási erőfeszítést tesz a csapatáért, és sokkal keményebben dolgozik, mint ahogyan a stílusa láttatja.

 

Az embert be is csaphatja a játékstílusa, mert könnyedén, folyékonyan és finoman játszik, és már-már úgy tűnik, hogy nem ad bele mindent, pedig valójában nagyon sokat tesz a csapatért. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

9 éve
Törölt felhasználó
De mindegy remélem ma rám cáfolnak.
9 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, Özil és Cazorla viszont nem képes kontrollálni a középpályát a nagycsapatok ellen szerintem. Nem erre valók. Novemberben a balfaszkodásunk ellenére lejátszottuk a MUt és nem véletlenül: Wilshere és Ramsey szinte minden csatát megnyert. Na ezt ne várjuk Meustéktól, bármennyire is odavagyok a játékukért. Özil jó formában van, nagy az önbizalma és láthattuk idén párszor, hogy ilyenkor a szélen is veszélyes, pláne ha középen nem Giroud kéri neki lábra a labdát, hanem Welbeck indul az üresbe.
9 éve
Ha Özil és Sanchez kezd egyszerre a szélen, szerintem nem jó a széljáték. Nem tudjuk széthúzni a pályát és az ellent. Özil irányító, a társakat keresi, nem fog a szélen cselezgetni, elfutni, Sanchez meg gólramegy.
9 éve
Törölt felhasználó
Pff, hát ez megint sima lesz.
9 éve
Walcottal mi a jó ég van, hogy egy percet se játszik ? Megsérült megint csak Wenger nem meri elmondani vagy megint a hosszabítás miatt jegeli???

Szólj hozzá