Olivier Giroud az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, hogy Arséne Wengernek óriási szerepe volt abban, hogy mentálisan talpra tudjon állni a szerdai teljesítmény utáni csalódottságból.

Bár a csapat kollektíven szerepelt le csúnyán a Monaco elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén, Giroud talán élete legrosszabb meccsén játszotta az Emiratesben szerdán, a franciának hat helyzete volt és egyet sem tudott gólra váltani, több tiszta gólszerzési ziccert puskázott el. 

Lépésről lépésre kell haladnunk, mert elég mélyről kell felkapaszkodnunk. Jól teljesítettünk ma délután, elégedettek vagyunk a győzelemmel. A menedzser jó lehetőséget adott arra, hogy visszavágjak a szerda után, és ezt is akartuk tenni közösen is. A bajnokságban folytathatjuk a jó formánkat, még ha csalódtunk is a BL-ben. - mondta Giroud.

Honfitársa teljesítményével Wenger is elégedett volt.

Olivier remek gólt szerzett és jó választ adott a szerdai kisiklást követően. Nemcsak a gólja miatt voltam vele elégedett, hanem azért is, mert a meccs első percétől az utolsóig remek munkabírással dolgozott.

Az egyik legnagyobb erénye, hogy rendkívül jól válaszol az olyan helyzeteknél, amikor a falhoz van szegezve, ilyen jó a személyisége. Most már én is jobban ismerem őt, ezért is hagytam bent a csapatban. Elismerte, hogy nem volt a szinten szerdán, és mindent megtett annak érdekében, hogy javítson.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Törölt felhasználó
Még jó hogy senkit nem érdekel a véleménye.
9 éve
50 millió font?? Más egy játékosra költ annyit... Meg nem is feltétlen a kerettel van a baj.
9 éve
Törölt felhasználó
Micsoda álom.Ha csak a fele is igaz lenne,már nem járnánk rosszul.(mármint hogy Wenger menne).Henrynek jó lenne pár év tapasztalat mielőt leűl a padra.
http://www.foci-live.hu/bulvar/wenger-alatt-izzik-a-parazs-henry-erkezhet :)

Szólj hozzá