A mélyen csalódást keltő hétközi BL vereséget követően az Everton együttesét fogadja hazai pályán az Arsenal.

Egy esetleges győzelemmel ismét visszakerülhetne a harmadik helyre a londoni csapat, de ebben a fordulóban már biztosan nem kerül ki a top 4-ből.

Két változtatást eszközöl Arsene Wenger a mai felállásban, Mertesacker helyére Gabirel kerül be, míg Danny Welbecket Oxlade-Chamberlain pótolja.

Kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Giroud

Kispad: Szczesny, Mertesacker, Monreal, Chambers, Rosicky, Walcott, Welbeck

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (68)

9 éve
Törölt felhasználó
metálmackó!
...Akkor úgy kell érteni, hogy mivel a félelmetes kerettel (és a 'kormánynál' egy taktikai géniusszal) rendelkező Dinamó tavaly nem nyert kupát, idén a stabilitás jegyében estek ki - hazai pályán! - egy harmadosztályú(!) csapat ellen (2-4) az FA-kupából?
Vagy, hogy ne menjünk messzire: a múlt fordulóban - szintén hazai környezetben -, a Burnley ellen elért döntetlen dacára stabilnak nevezed a teljesítményüket? (Csirkéktől kapott ötös.., stb.?) 🐛
/....És a MU-féle 'stabilitást' tényleg hagyjuk is!/
9 éve
Törölt felhasználó
Zsohi, egyetértek, hogy az Özil-Cazorla párost játszatni kell, de azzal nagyon nem, hogy Coquelin oldotta volna meg egyedül a City elleni meccset. Sajnos én úgy látom, hogy a spanyol és a német bár fantasztikus játékosok és nem akármilyen képességeik vannak, nem tudják 90 percen keresztül uralni a középpályát, mert nem olyan a játékstílusuk, így valaki még kell melléjük, ennél fogva egyiküket ki kéne tenni a szélre... Ramsey szerintem mind védekezésben mind támadásban jól kitudja egészíteni őket, hiszen utóbbival kapcsolatban ő igazából egy célember. Nekem fogtok esni, de én hétközben, ha a walesi egészséges újra kiraknám Mesutot szélre, szerintem ugyanis neki az önbizalmán múlik minden. Ha meg van neki, akkor ott is életveszélyes lesz.

Gabirellel egyébként én nem voltam olyan elégedett, mint itt egyesek, de kétségtelen, hogy biztató volt és csak akkor fejlődhet, ha játszik.

QPR ellen pihentetném Giroudt egy meccs erejéig és Alexist is, akinek a forma visszaesésére szerintem csak a fáradsága lehet a magyarázat. Így állnék fel szerdán (remélem Coq-nak semmi baja):

Ospina - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Gibbs - Coquelin - Özil, Ramsey, Cazorla, Walcott - Welbeck.

Persze számomra is csak akkor ideális ez a kezdő, ha mindenki egészsége megengedi.
9 éve
Törölt felhasználó
welbz93!

Ne is haragudj de nézd végig még1x a Monaco elleni meccset, meg néhány ahhoz hasonlót, plusz vedd hozzá mundjuk az elmúlt 10 évet és írd meg kérlek h mikor nyújtott az Arsenal hosszú távú stabil, megbízható teljesítményt mint pl, a Chelsea, az Mu, vagy a City (És utóbbi 2-nél ne a mostani szezont vedd). Szted ez helyén van így?
9 éve
Törölt felhasználó
omg hogy lehet nem örülni a (elvileg) kedvenc csapatod győzelmének? Miről kellene elterelni a figyelmet? Hogy 4 pontra vagyunk a 2. helytől? Hogy 2 lépésre vagyunk az FA kupa döntőjétől? Nem kell túlzásokba esni, nem olyan rossz a helyzet metálmackó!
9 éve
Törölt felhasználó
Nem örülök a győzelemnek, Istenemre mondom nem.....ez megint csak egy figyelem elterelő vmi, ami csak meghosszabbítja az Arsenal és Wenger haláltusáját a kispadon, késleltetve az alapvető változásokat. Nem beszélve arról h érdemes volt végignézni a lelátón, h hány üres hely van..... ennek viszont örültem mert lassan már csak a szurkolók lázadásában lehet bízni.

Szólj hozzá