Arsene Wenger pénteki tájékoztatása szerint Aaron Ramsey és Mathieu Flamini szombaton térhet vissza a teljes körű edzésekhez, de vélhetően az Everton elleni mérkőzés még túl korai lesz számukra.

Jack Wilshere hétközi kihagyása mégsem pihentetés céljából történt, a fiatal angol egy kisebb operáción esett át, ahol eltávolítottak néhány gombot a műtett bokájából. Ugyanakkor csupán pár napot kell kihagynia.

Ramsey és Flamini holnap térhet vissza a normál edzésekhez. Még nem állnak teljesen készen, de már nem sok hiányzik nekik. Szerdáról nem vesztettünk el senkit.

Jack-nek volt egy kisebb műtétje. El kellett távolítani két gombot a bokájából, mivel irritálták őt a játékban. Eredetileg a szezon végén léptük volna meg ezt az apró beavatkozást, de szükségszerűvé vált. Néhány napot kell kihagynia.

Abou Diaby arsenalos karrierje a végéhez közeledik, a francia középpályás továbbra sincs közelében a visszatérésnek. Mikel Arteta és Mathieu Debuchy felépülése további heteket vesz igénybe.

Az egyetlen dolog, amit mondhatok Abou-val kapcsolatban, hogy jól fejlődik az edzéseken. Lépésről-lépésre halad, de egyelőre nincs olyan pozícióban, hogy játékra jelentkezzen.

Arteta és Debuchy néhány hétig még biztosan nem játszhat.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

9 éve
ja és nem vagyok én sem zsiru fan
9 éve
Az a baj, hogy helyzet kihasználás szempontjából Zsiru előrébb van mint Welbi....
9 éve
Welbecknek is az a baja, mint Sancheznek, nincs meg rendesen a helye a szerkezetben, Giroud-ra meg rá van szabva a játékunk.
9 éve
Ospina, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Giroud

Végre visszatért Ox. Nagyon hiányzott már a lendülete a támadásoknál.
9 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, hogy hasznos lenne 8db 100%os golhelyzet kihagyása alapján, meg régebb óta meccsenként legalább 10 labdát elad. Nem azt mondom, hogy nincsenek jo periódusai mikor gólokat rug vagy gyönyörűen visszateszi vagy tovább pördíti a labdát ahogy tavaly. De nem elég jo, nem kiegyensúlyozott.

Szólj hozzá