Arsene Wenger tájékoztatása szerint Hector Bellerin és Mathieu Flamini játékára sem biztos, hogy számíthat a hétvégén, ellenben Jack Wilshere visszatérhet a keretbe.

A francia középpályás hátsócombizma sérült meg a Middlesbrough elleni kupa meccsen, míg Hector Bellerin edzésen elszenvedett bokasérülése miatt maradhat távol.

Bellerin-nek a bokájával vannak gondok, Flamini esetében egy kisebb combizom-húzódásról van szó. Holnap lesz egy-egy tesztjük, meglátjuk.

- kezdte

Jack rendben van.

Aaron Ramsey továbbra sem elérhető, de nincs távol a walesi középpályás visszatérése. A három hetes rehabilitációjából már kevesebb, mint két hét van vissza.

Ami mindenképpen pozitívum, hogy Alex Oxlade-Chamberlain a mai napon újra teljes körű edzéseken vett részt, így rövid időn belül újra hadra fogható lesz a fiatal angol.

Ramsey még nem térhet vissza. Kilenc nap telt a három hetes rehabilitációjából.

Chamberlain közel áll a visszatéréshez, ma már normál tréningeken vett részt.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
Jogos. javítva. :lol:
9 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25!
Sancheznek éppen ezért kell játszania (legalább egy félidőt)! ;-)
9 éve
Törölt felhasználó
"Aaron Ramsey továbbra sem elérhető,"
9 éve
Egy ilyen kezdő jó lenne: Ospina- Chambers, Merte, Boss, Gibbs- Coquelin, Rosicky- Walcott, Özil, Cazorla- Giroud. Igen, szerintem pihentetni kéne Sanchez-t. Nincs túl jó formában, nem is 100 %-os. A Monaco ellen nagyobb szükség lesz rá.
9 éve
Törölt felhasználó
Nem azért de Bellerín és Gibbs játéka nagyon nem függ össze. Más poszton játszanak.. jelenleg Bellerín vagy Chambers a jobb bekk.

Szólj hozzá