A Daily Mail információi szerint az Arsenal felajánlotta Thierry Henry-nak, hogy a klub Hale End-i akadémiáján különféle korosztályú csapatok edzetésén szerezzen tapasztalatokat a későbbi hivatalos UEFA-vizsgáihoz.

A csapat élő legendája tavaly decemberben jelentette be visszavonulását, azóta pedig az angol Sky Sports televíziós csatorna szakértőjeként dolgozik, de a szerződése lehetővé teszi, hogy megcsinálja a hivatalos edzői képesítéseket.

A Daily Mail hozzátette, Henry alkalmanként már tartott edzéseket az Arsenal ificsapatainak, és erre várhatóan a jövőben is sor kerül majd, miközben a 37 éves francia az UEFA edzői vizsgáit igyekszik mihamarabb letenni.

Bár a múltban mind ő, mind Arséne Wenger tett különböző utalásokat arra, hogy a jövőben menedzserként elképzelhető az Arsenalhoz való visszatérés, ez azonban az ificsapatok jelenlegi edzetése ellenére sem várható a közeljövőben, állítja az angol lap.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

6 éve
így kell kezdeni...én is az irattárba kezdtem aztán ma már nyomtatót is használhatok a melóhelyen....hááát mi ez ha nem előrelépés!:D
Maga mellé szervezhetne még 1-2 volt gamert...kicsit ilyen Ocean's Eleven lenne a szakmai stáb az fasza lenne:DDD

Szólj hozzá