Guillem Balague, a Sky Sports megbízható spanyol újságírója úgy tudja, az Atletico Madrid Cazorla elérhetősége felől érdeklődött az elmúlt hetekben.

Cazorla tavaly írt alá új megállapodást az Arsenallal, amely viszont a jelek szerint nem hosszútávú, mindössze 2016 nyaráig szól.

Az Atletico érdeklődése nem új keltű, már az elmúlt két szezonban is lehetett hallani egy esetleges ajánlattételről.

Diego Simeone nagy elismerője a 30 éves világbajnok középpályásnak, aki jó eséllyel egy kiemelt célpont lesz a nyár folyamán a spanyol címvédőnek.

Balague szerint a madridiak igen optimisták afelől, hogy megtudják győzni Cazorlát a váltásról, amikor is már csak egy év lesz hátra a játékos szerződéséből.

18 hónap van hátra Cazorla jelenlegi szerződéséből, az Atletico pedig érdeklődést mutat a játékos iránt.

Magabiztosak afelől, hogy sikerülhet meggyőzni a Cazorla-t a váltásról.

A nyáron értelemszerűen már csak év marad hátra a szerződéséből, így olcsóbban megkaphatják.

- mondta Balague

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

9 éve
nem szabad eladni....ha eladjuk akkor két eset van:

1, olcsó ért adjuk el -> + még pofán is köpi magát a klub mert hangoztatja, hogy kulcsjátékostól MÁR nem kell megvállni!

2, soké adjuk el -> nincs pofán köpés hanem köcsög pénzbuzik osztják az észt és ezért kell mennie. 45 alatt szóba se állnék senkivel. Sutyerák fiatal szarjankók kerülnek ennyibe...remélem mi is követjük a trendet és orbitális pénz kérünk. Ha így lenne és ki is fizeti a sutyerákabb madrid...hát vigye....de vegyünk fasza csatárt a helyére....és igen Giru jó de nem olyan jó.
9 éve
Szerintem még 1-2 jó éve bőven lehet. Még 'csak' 30, Rosicky még 34 évesen is baromi jól játszik.
9 éve
Törölt felhasználó
Nem úgy néz ki, mint akinek baja volna a londoni életével.... Anyagilag meg nem hiszem, hogy az AM fölénk tudna ígérni. Szóval, hacsak mi nem akarjuk pénzzé tenni...
9 éve
...és pont a legjobbtól kellene megválnunk ezért? Ráadásnak rajta a kora egyáltalán nem érződik, ahogy Rosickyn sem. Ők a pályán, mint a tizenévesek a grundon, szétrobbannak az energiától. :)
Nincs az a pénz amiért én elengedném, egyszerűen senkit nem tudok mondani akiben szintén megtalálható mindaz ami naggyá teszi nálunk.
9 éve
Az a helyzet, hogy Santi se lesz már fiatalabb. Nagyon jó formában játszik, a szurkolók kedvence, mindig mosolyog, de ezen a poszton nagyon sok játékosunk van.

Szólj hozzá