Az Arsenal a Middlesbrough együttesét fogadja az Emiratesben stadionban, ahol már az FA Kupa negyeddöntőjébe jutás a tét.

A hazaiknál debütál a januárban szerződtetett Gabriel Paulista, akinek Laurent Koscielny lesz a párja a védelem tengelyében.

A kezdőbe visszatér Kieran Gibbs és Calum Chambers is, de Alexis Sanchez neve is megtalálható a listán, aki végül tudja vállalni a játékot kisebb térdsérülése után.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Welbeck, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Martinez, Mertesacker, Monreal, Rosicky, Walcott, Coquelin, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

9 éve
Törölt felhasználó
Welbeck azt tanulta meg a MU-nál, amit ott meg lehet: futni. Gyors és az alkatához képest mozgékony is. Motiváltnak is tűnik (azaz sokat is dolgozik - a védőmunkája nekem kifejezetten teszik). ....Focizni azonban nekünk kell megtanítani, ez már világos :-)
Az meg, hogy pusztán az ittléte miatt Giroud is egy fokozattal feljebb kapcsolt, kifejezetten főnyeremény ;-)
Mellesleg Wenger már jó ideje vadászik egy hasonló csatárra, lásd Demba Ba/Sanogo esetét. Kétség kívül variációs lehetőséget biztosít egy ilyen csatár a támadásainknál.
9 éve
Én eddig is Giroud-párti voltam, és jó látni, hogy a szurkolók végre elismerik a teljesítményét, de ezzel együtt örülök Welbeck érkezésének, mert így egymást versenyeztetik, és csak a forma dönt. Félő volt, hogyha ideállítunk egy Cavani-féle játékossal, ő csak azért játszana, mert egy 40-50 milliós játékost nem lehet a padon hagyni hosszú távon. Így viszont csak a forma dönt OG és Danny közt. Két teljesen más stílusú játékos, de mind a kettő aktívan hozzá tud tenni a csapathoz, jó szívvel lehet válogatni közöttük. Aztán idővel hozzácsaphatjuk Akpomot is a kettejük párharcához.
9 éve
Törölt felhasználó
Welbeckel még kivárok. Szeretem a játékstílusát, de sokkal gólveszélyesebbnek kéne lennie, hogy rálehessen bízni Giroud posztját nyugodt szívvel. Kiegészítő embernek viszont szerintem nagyon jó.
9 éve
Törölt felhasználó
Én azt hittem, hogy góllövőnek hoztuk, Giroud tehermentesítésére. Szélsőnek is csak sokadik lehet a sorban.
9 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy a támadószekciónkból bárki képes gólt szerezni. Walcott-ba minden meccsen benne van egy gól, Alexis is életveszélyes. Özil, Cazorla, Giroud remek formában vannak. Wilshere, Ramsey és Ox előbb-utóbbi visszatérésével pedig még tovább mélyülhet a keret.

Szólj hozzá