Angol sajtóhírek szerint Aaron Ramsey legalább egy hónapot kényszerül majd kihagyni a Leicester ellen összeszedett combhajlító-sérülése miatt.

A walesi középpályás csereként szállt be a keddi bajnokin, ám mindössze kilenc perccel a becserlését követően már le kellett jönnie a pályáról. 

Ramsey-nek ráadásul nem is ez volt az első sérülése - korábban ebben az idényben már hat hetet hagyott ki egy hasonló probléma miatt és a sérülésének mostani kiújulásáig mindössze ötször léphetett pályára.

Arséne Wenger a Leicester elleni meccset követő sajtótájékoztatóján elismerte, aggasztják Ramsey folyamatos problémái.

Úgy tűnik, hogy ismét a combhajlítójával akadtak gondok, de még nem tudjuk, mennyire súlyos. Mindenesetre az nem jó jel, ha a játékos leül a pályán és cserét kér. Ugyanannak az izomsérülésnek a kiújulásáról beszélünk és egyelőre nem találjuk az okát, hogy miért történik mindez. - mondta Wenger.

 

Tavaly a térdével akadtak gondok, de ebben az idényben a combhajlítója sérül meg. Nem lehet azt mondani, hogy ez nem aggasztó, mert így a játékos sem tud könnyed tudattal játszani, ráadásul nekem is minden egyes mérkőzésen mérlegelnem kell az ő bevetését, miközben eddig gond nélkül játszhathattam.

Wenger ráadásul elárulta, hogy minden februárban szerzett izomsérülés kihatással lehet a csapat befutójára.

Ha egy játékos februárban szerez izomsérülést, és a rehabilitációjában csúszás is fellép, akkor gyakorlatilag búcsút mondhatunk a szezonjának, mert gyakorlatilag áprilisra tér vissza a teljes formája.

Wengernek mindazonáltal örömteli hír lehet, hogy Alexis Sanchez sérülése sem tűnik komolyabbnak, ráadásul Jack Wilshere is napokon belül visszatérhet a teljes körű edzésekre azok után, hogy az angol három hónapot kényszerült kihagyni egy bokasérülés következtében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

9 éve
Törölt felhasználó
Wenger Chamberlainről: "He might be two weeks away, or three weeks away, maximum." Egy hete mondta, hogy 2 hét. Érdekes dolgok mennek itt...
9 éve
Törölt felhasználó
Én kezdem elfogadni, hogy Özil itt örökre a megnem értett művész szerepét fogja betölteni. :D Még mostanában is baszogatják...
9 éve
Törölt felhasználó
Ronin teljese igazad van egyetértek veled ;-) sok itt a divat druker 3mecsett elbuksz temetnek 3mecsett nyersz már jönnek megnyerjük a bl-t mindenki ozilt szidta nem kell adjuk el, nem hajt stb ozilnek nem kell hajtania adjon 2golpaszt es kesz vege o egy igazi penge
9 éve
Törölt felhasználó
ronin, azokkal a bolondokkal, akik a kiesésről beszéltek tavaly év elején, nem is kell foglalkozni.

Én továbbra is vallom, hogy jogos a csalódásom, mert ezzel a kerettel igenis a bajnokságért kéne menni. Hogy Wenger csak most kezdett el egy biztonságosabb taktikát kiépíteni, ami igénybe vette a csapat kisebb csapatok elleni teljesítményét? Hogy folyamatosan izomsérüléseket szenvednek a játékosaink, akiknek a testét sikerült tönkrebaszni az évek során? Ezek csak kifogások, olyanok, amiket a klub magának köszönhet. De ne mondja nekem senki, hogy ne várjam el, hogy egy Spurst, egy idei MUt vagy egy Southamptont ne előzzön meg simán egy olyan csapat, ahol Mertesacker, Koscielny, Ramsey, Wilshere, Özil, Alexis, Giroud, Ox, Walcott vagy Cazorla játszik és még sorolhatnám a keret mélységét. Nem várok én BL menetelést a csapattól, sőt, még csak bajnoki győzelmet sem, de a tavalyinál jobbnak kéne lennünk és eddig egyáltalán nem vagyunk azok.
9 éve
Törölt felhasználó
Én még mindig a vezéregyéniségeket hiányolom a csapatból! A bajnoki címhez szükség van legalább egy olyan játékosra, aki tüzeli is a csapattársakat meg pályán nyújtott teljesítményével is hozzásegít a sikerhez. A mi csapatunkban szerintem nincs ilyen játékos. Mertesackerre felnéznek, de ő játékban nem hozza azt a szintet, ami miatt vezérünk lehetne. Wilshere jól játszik, leordítja a fejed ha úgy van, de ő meg nagyon sokat sérült. Coquelin-ben látom még a vezért, de neki még jócskán van mit bizonyítania. Bajnokok nem leszünk idén sem, de egy jó tavasszal mindkét manchesteri csapatot befoghatjuk.

Szólj hozzá