Vegyes hírekkel szolgált Arséne Wenger a keddi, hétközi Premier Liga-forduló előtt, amikor az Arsenal hazai pályán fogadja az egyik kiesőjelölt, Leicester csapatát.

Jó hír, hogy nincs új sérült a Spurs elleni rangadót követően, illetve hogy Alexis Sanchez a várakozásoknak megfelelően visszatérhet a keretbe.

Nincs új sérültünk szombathoz képest, és Alexis visszatérhet. Ő a jelenlegi legeredményesebb játékosunk, illetve az egyik legjobban robotoló emberünk. Fizikálisan egy kicsit szenvedtünk szombaton, szóval jó érzés, hogy végre visszatérhet.

Ami a többieket illeti: Alex Oxlade-Chamberlain visszatérése további két hetet csúszik, Jack Wilshere-t pedig ezentúl napi szinten fogják vizsgálni az Arsenal orvosai - az előzetesek alapján az angol játékos a hét vége felé kellene, hogy visszatérjen.

Ami a hosszú távú sérülteket illeti: Artetától és Debuchy-ről nem adott ki konkrétabb információkat Wenger, de az ő visszatérésük egyelőre még nem várható.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

9 éve
Törölt felhasználó
matem, Walcott kedvetlennek, lustának és önzőnek tűnik. Nem fikázom, mert eszembe se jutott, hogy hosszú távon ne lehetne fontos tagja a csapatnak, de ettől még mostanában így van. Remélem rövid időn belül kicsit a mezőnyjátéka is formába lendül.
9 éve
Nem értem Walcott fikázását, 1 év utan mit vártátok, hogy ő lesz a Messiás??
9 éve
Persze hasznos Chamberlain, de a kapura nem sok veszélyt jelent. Walcott sokkal több kanadai pontot ér el.
9 éve
Nagyon hiányzik Chamberlain. Sokkal hasznosabban játszi, mint Walcott. Mondjuk ez érthető 1 év kihagyás után.
9 éve
Miért nem lehet eleve azt mondani, h fél év... abból csak kevesebb lesz... bár nálunk?!?!

Szólj hozzá