Az idei szezon második észak-londoni derbijét rendezik szombat kora délután, az Arsenal a White Hart Lane-en lép pályára.

A két csapat a szeptemberi mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az ágyúsok otthonában, az akkor gólt szerző Oxlade-Chamberlain most sérülés miatt biztosan nem lép pályára.

Ahogyan Alexis Sanchez sem, a chilei támadó végül nem épült fel időben sérülésből, Danny Welbeck viszont visszatérhet - egyenesen a kezdőbe. Theo Walcott a padon kezd.

A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Welbeck, Cazorla, Ozil, Giroud

Kispad: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Rosicky, Walcott, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (94)

9 éve
Törölt felhasználó
jó lenne ha már keretbe lenne alexis holnap...
9 éve
Törölt felhasználó
A Spurs elleni derbik mindig függetlenek az adott formától, tavaly pl a Chelsea 6-0ra vert minket miután legyőztük a Tottenhamet idegenben. Bízom benne tehát, hogy a jó forma folytatódni fog, mert bőven lehet mire építeni az elmúlt hetek látottai alapján. Azért egy-két változtatást eszközölnék, a bekkelő csapatok ellen átálnék 4-2-3-1re és látok is esélyt arra, hogy ezt a Papa is meglépi, persze nem vagyok biztos benne.

Ospina - Chambers, Merte, Kos, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Welbeck - Giroud kezdőt tudom én személy szerint elképzelni. Bár hozzá kell tennem, hogy Walcott játéka nagyon idegesít az utóbbi időben.
9 éve
Törölt felhasználó
Keddi ellenfelünk edzőt cserélt, remélem, azért simán behúzzuk!
9 éve
Kellene egy kis szerencse... nekünk is, de hogy mellénk álljon, (nekünk) tenni is kell érte.
9 éve
Rittig a 92. percben egyenlít a United. Annyira tipikus... >:-(

Szólj hozzá