Arsene Wenger remek hírekkel szolgált pénteki sajtótájékoztatóján, a francia menedzser megerősítette, hogy a klub Francis Coquelin és Chuba Akpom szerződését is sikerrel meghosszabbította.

Mindkét játékosa kontraktusa az idény végén járt volna le, s helyzetük az elmúlt néhány hétben közel sem tűnt ennyire egyszerűnek, ugyanis a sajtó úgy vélte, mind a francia, mind pedig a fiatal angol kivár majd a jövőjét illető döntésekkel.

Megbízható források szerint Akpom és Coquelin is egy új négy és fél éves szerződést írt alá, azaz 2019-ig maradnak a klub kötelékében. Wenger elégedetten nyugtázta csapata januári aktivitását.

Maximálisan elégedett vagyok a januári aktivitásunkkal. Két fő célunk volt, egy középső védő megszerzése, valamint Akpom és Coquelin szerződésének meghosszabbítása. Mindkettőt sikerrel abszolváltuk, így nagyon elégedettek vagyunk.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó hírek, iszonyat két jó játékos!!!!
9 éve
Törölt felhasználó
hermandani, más idők fújnak már a csapatnál. Mondhatjuk azt, hogy a korábbi játékosaink hozzáállásaik miatt távoztak és persze van is benne valami, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a klub nem tudta magához láncolni őket és ez az ami a döntő különbség a mostani időkhöz képest szerintem.
9 éve
Törölt felhasználó
Mindkettőjük hoszabbításának örülök :)

És remélem, hogy nem ugródeszkának használják hőn imádott csapatunkat, hogy teljesítményük csúcsán pofátlanul itthagyjanak minket...

Szólj hozzá