A Telegraph újságírója, Jeremy Wilson szerint Arséne Wenger a következő napokban figyelmezetetni fogja Jack Wilshere-t, továbbá emlékeztetni fogja a felelősségeivel kapcsolatban egy nappal azt követően, hogy az angol játékost vízipipázás közben fényképezték le az egyik szórakozóhelyre, a kép pedig felkerült az internetre is.

Ami fontosabb, hogy Wilshere visszaesőnek számít az ilyenfajta fegyelmezetlenségi ügyekben - korábban már kétszer bukott le dohányzás közben - legutóbb tavaly nyáron - ami köztudottan Wenger vesszőparipájának számít. Wilshere akkor azt mondta, tanult az esetből és ez nem fog többet előfordulni.

Bár némely felfogás szerint a vízipipázás kevésbé károsítja az emberi szervezetet, mint a dohányzás, az Arsenal menedzsere minden ilyen tevékenységet igyekszik száműzni a csapat keretéből. 

Nem ez az első eset ebben a szezonban, hogy az Arsenal valamelyik játékosát dohányzáson kapják, angol sajtóhírek szerint ugyanis Wojciech Szczesny éppen az öltözőben bukott le Wenger előtt a Southampton ellen elszenvedett bajnokit követően. A lengyel kapus akkor pénzbüntetést kapott, és mindössze csak a Brighton elleni kupameccsen védhette az Arsenal kapuját, helyét pedig David Ospina vette át a bajnokikon.

Wilshere egyébként közel jár a visszatéréshez, Wenger tájékoztatása szerint a jövő hét vége felé már a teljes körű edzésmunkálatokba is becsatlakozhat majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

6 éve
Családapa bazmeg... Akárhány éves vagy, ha gyereked van, akkor értük dolgozol, végzed a munkád becsülettel, és KURVÁRA NEM MARADSZ KI ÉJSZAKÁRA. Ha hozott egy olyan döntést, hogy megcsinálja és vállalja a gyereket, akkor ennek értelmében kell élnie az életét. Eddig mindig az volt, hogy ő lesz majd a csk meg itt fejezi be a karrierjét, erre meg most kifelé áll a szekere rúdja, mert a kezdőben sincs helye.
6 éve
Nem tudom, miért kell ezt ennyire felfújni. Vízipipa... nagy dolog. 23 évesen szerintem bőven élheti az életét. A pályán mutatott játékával, hozzállásával sosem volt gond. Amíg ott rendbe vannak a dolgok, a magánéletébe felőlem azt csinál, amit akar.
6 éve
Múltkor valami medencében cigizett, mostmeg ez...
Ennyi esze legyen...
6 éve
hülye balfasz ez a gyerek de komolyan....2 gyerekkel neki áll bulizgatni hétköznap....és pózol egy ilyen képen. A 21. sz amikor minden azonnal felkerül a netre! Meg is érdemli ha ilyen hülye. Esélye sincs bekerülni jelenleg a keretbe. Max ha mákja lesz és Ramsey lesérül az Ő helyére.
6 éve
Minden szezon előtt azt képzeljük, hogy 'Na,ez lehet az ő szezonja'. Erre megint hónapokig sérült. Nem csodálkoznék, ha vele is az lenne, mint Diaby-val.

Szólj hozzá