A Mirror értesülései szerint az Arsenal és Theo Walcott között még ebben a hónapban megkezdődnek a tárgyalások az angol támadó 2016-ban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

A 25 éves játékos 2013 januárjában hosszas tárgyalássorozatokat követve írt alá új megállapodást csapatával, most Arsene Wenger egy új öt éves kontraktust kínál Walcottnak.

A francia menedzser a támadószekció egyik kulcsjátékosaként tekint a válogatott futballistára, akivel legkésőbb március végére megszülethet a megegyezés. A fizetése 100.000 font fölé emelkedne a Southampton-nevelésnek.

Nem Walcott az egyetlen, akivel hosszabbítana a klub, Francis Coquelin igent mondott az Arsenal új négy éves ajánlatára, míg Jack Wilshere szintén hosszabb időre kötelezheti el magát a következő hetekben.

Wenger ugyan tagadta a minap, de több forrás, köztük a Sky Sports is úgy tudja, hogy Mikel Arteta további egy évre szóló szerződést írt alá, így legalább 2016-ig marad Londonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

9 éve
Miért Monreal kezd Gibbs helyett? 8-/
9 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű, hogy rá építeni kell a csapatot, nagy társa lehet mind Alexisnek, mind Özilnek és mind Giroudnak. De ha ez a sérülékenysége nem változik... Hát meggondolnám a hosszabbítást. Pedig egy két éve úgy tűnt, hogy kezd kilábalni ebből.
9 éve
Walcott sajnos örök ígéret marad...Chamberlain-ből sokkal jobb játékos lehet.
9 éve
Törölt felhasználó
Hosszabbítsunk csak mindenkivel jó sok időre.
Legalább megnehezítjük a köcsög olajklubok dolgát, ha elcsalnák valamelyik játékosunkat.
9 éve
Mintha csak tegnap ért volna véget az a hosszas huzavona ami után végül aláírta az új szerződését a klubbal még 2013-ban. Gondolom csak azért mert az elmúlt két évben talán egy kezemen is megszámolhatnám, hogy hány meccsen lépett pályára...

Szólj hozzá