Az Arsenal egyre jobb formába kerül az elmúlt hetekben, a Manchester City felett aratott bravúros győzelem után az Aston Villa látogat az Emiratesbe, ahol nem szabad hibázni Wenger fiainak.

Az új igazolás, Gabirel Paulista debütálása egyelőre várat magára, a brazil védő csak a kispadon foglal ma helyet, s végül sem Alexis Sanchez, sem pedig Danny Welbeck játékát nem kockáztatja meg Wenger.

Ugyanakkor Mesut Özil és Theo Walcott a hétvégi FA kupa mérkőzéshez hasonlóan a kezdőtizenegy tagjai, Ospina, Coquelin és Bellerin szintén visszatér a csapatba.

A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Cazorla, Ozil, Giroud

Kispad: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Chambers, Flamini, Rosicky, Akpom

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (68)

9 éve
Törölt felhasználó
Ospina(9), Bellerin(9), Mertesacker(6), Koscielny(7), Monreal(8), Coquelin(10), Ramsey(6), Cazorla(9), Walcott(6), Özil(9), Giroud(9), Rosicky(7), Akpom(8), Flamini(5)
Ospina nem sok dolga volt, de a keveset többnyire jól védte, jól jön ki, a mozgó kirúgásai néha életveszélyesek, de hihetetlen, hogy szinte mindig megtalálta Giroudt, Szczesny ehhez képest csak kivágja előre.
Bellerin hihetetlen megint mit művelt, nagyon megérdemelt gól
Merte szokásos
Koscielny, kicsit bizonytalan, vagy sérülés, fájdalom hátráltatja
Monreal tartja jó formáját, robog végig oda-vissza.
Coquelin szintén hihetetlen mit csinál, csak túl ne becsüljük 2-3-4-5-6-7-.... meccs alapján. Más bíró biztos adott volna neki lapot, szerencsére ez a "laptalan bíró"
Ramsey sok hiba, elkéri, belegabalyodik, eladja, nehéz helyzetbe hoz másokat, görcsöl.
Walcott sok kis labdakezelési hiba, lassítva a támadást, kicsit tovább vár és oda a helyzet, mezőnyben még mindig kevés, szép gól.
Cazorla szokásos
Özil na valami életkedv is látszik végre rajta, nem volt les.
Giroud szokásos
Akpom jó hogy berakta Wenger, 11-es, plusz voltak helyzetei is, csak írjon alá.
9 éve
Törölt felhasználó
A Soton-t beértük ma, már csak gólkülönbséggel 4.-ek.
A Sp*rs-t meg kell mindenképpen verni, kicsit lemaradnának tőlünk.
9 éve
Welbecket is várom már vissza!Kicsit visszaesett a teljesítménye sérülése elötti pár hétben, de így is jópár meccsen talán a legjobb játékosunk volt és megbízható,kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott annak ellenére is ,hogy a gólok nem mindig jöttek!
9 éve
Törölt felhasználó
ki kapott a Southamtpon hazai pályán piros lapot kapott Bertnard.
9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Végre végre a helyes uton vagyunk! Hetek hónapok óta. Azért durva bár nem akarom lekisebbiteni kázorlá formáját vagy h egy 50 misis játékos vagy hogy a Premier liga 3. leggyorsabb játékosa visszatért(Bellerin,Akpoom előtte állna,mondjuk ők is arsenalosok :) ) de valjuk meg egy védekező középpályás aki minőséget képvisel dobta meg igy a csapatot az elmult időkben, helyre állt a pályán az egyensúly!!! Nincs mit mondani csak anyit h: Chambers,Paulista,rosicky, mindig jok és Alexis,Ox,Wilshere,Welbeck,Debuchy 5ös alap kezdő emberek sokszor. Ma azthiszem milliok szurkoltak egy emberként Akpoomnak h golt löjön és öröm hogy egy másik ifista betalált!!! Hol van már Sagna??? Tul kinálat van Debuchy,Bellerin,Chambers,Jenkinson a jobb oldal oké.

Akik még is szót ejtenek ahogy az első félévben alexis is szót ejetett nem is keveset! : Ospina nagyon labda biztos kirugásai cm pontosan emberhez mennek,magabiztos! Bellerin nagy jövő elött áll! Monreal játszott középen is sokat de baloldalon jelenleg ő a kezdő ember! Koklen az ő játéka már nélkülözhetetlen ha mindig így játszik vele kezdődik acsapat összeállitás jó pár évig! Kázorlá nagyon angy kedvel játszik ő és Özil váltogatva kötetlenül a legjobbak elhetnek! Giroud? ha van éppen csaja akkor boldog és nagyon pontosan jol játszik!

Akpoom és afiatalok újra lendületbe hozzák az arsenalt,mint réggen egy-egy fiatalt elő lehet huzni a tarsolybol!!! Jah és világsztárok elsznek eladjuk őket! Jah NEM az az időszak elmúlt már megtudjuk tartani a játékosainkat!!!! EZ az!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexis egy ilyen mai csapatba beszáll nem kell az egész scapatot felelőséget a hátán vinnie szabadaban játszhat(úr Isten mit hoz majd ki belőle) go go gunners
Ramseyt Wilsheret felváltva játszatni kész!

Szólj hozzá