Arsene Wenger legfrissebb információi szerint nincs visszatérő a vasárnap megrendezendő Aston Villa elleni hazai mérkőzésre, ellenben Alexis Sanchez kimaradhat a keretből.

A chile-i támadó egy kisebb térdín sérüléssel bajlódik, így nem valószínű, hogy pályára lép az 'orszolánok' ellen, ugyanakkor az új igazolás, Gabriel Paulista bevethető.

A keret nem változik a Brighton ellenihez képest, de Alexis Sanchez-t illetően vannak kételyeink. Térdín problémája van, így ő lehet nem lesz elérhető számunkra. Szombaton döntünk felőle. Gabriel elérhető, a fizikai erőnlétét még fel kell mérnünk, de ő nagy valószínűséggel a keret tagja lesz.

- mondta

Danny Welbeck a visszatérés küszöbén, az angol támadó több, mint egy hónap után vehet részt ismét normál tréningeken. Vasárnap még nem, de a londoni derbin már pályára léphet.

Welbeck nagyon közel van a visszatéréshez. A Tottenham ellen már bevethető lesz.

Jack Wilshere felépülése szintén remek ütemben halad, a 23 éves középpályás jövő héten már a teljes körű edzésekhez is csatlakozhat. Arteta-nak további hetekre van szüksége.

Egyikőjük sincs játékra kész állapotban. Jack 10 napon belül teljes körű edzésekre jelentkezhet, Arteta-nak viszont több időre van szüksége. Welbeck hétfőn csatlakozik a többiekhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

9 éve
Törölt felhasználó
Nálunk sajnos nincs kis sérülés. Egy megfázás is minimum 1 hónap -.- :S

Amikor azt mondják, hogy hamarosan pályára léphet, akkor még 2 hónap van hátra.

Amikor valaki megsérül, akkor az min 3 hónapról indul nálunk, de könnyen lehet egy év is.

Szégyen amúgy...
9 éve
Figyeljétek meg, Chamberlain sérülése is úgy el fog húzodni, mint Welbecké... :-S
9 éve
Özil biztos játszani fog.
9 éve
Cazorla a szélen is jó, Özil nem.
9 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem lehet nagy gond. Alexis ott lessz a padon hétvégén.

Szólj hozzá