Az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy a Gabriel-átigazolás részeként Joel Campbell ideiglenesen elhagyta a csapatot és a szezon végéig a Villarreal erősíti majd a Costa Rica-i támadó.

A 22 éves csatár ebben a szezonban összesen háromszor kezdhetett az Arsenal színeiben, további hét alkalommal pedig csereként állhatott be.

Az elmúlt hónapokban Joel alapemberré vált hazája válogatottjának is, a tavalyi világbajnokságon elévülhetetlen érdemei voltak, hogy a Costa Ric bejutott a legjobb nyolc közé. Campbell az előző szezonban a görög Olympiakosz csapatát erősítette, ahol 43-szor lépett pályára és 11 gólt szerzett.

A Villarreal az elmúlt órákban hivatalosan is bemutatta a játékost, aki a 10-es mezszámot kapta, s már a spanyol csapat Getafe elleni keretébe is bekerült.

Az Arsenal tájékoztatása alapján Campbellt várják vissza a klubnál a szezont követően, hiszen a csatár új, hosszú távú szerződést írt alá a csapattal a kölcsönadás előtt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Te tényleg 16 éves vagy? :gulp: %-P
9 éve
Gyanús, hogy csak annak köszönhető a hosszabítás, hogy nyáron kapjunk érte valamennyi pénzt. Alapvetően nincs bajom vele, sőt mondhatni kedvelem Joelt mind emberként, mind játékosként, de azért Giroud, Welbeck, Sanchez, Walcott, Oxlade, Cazorla, Rosicky, Gnabry és Akpom mellett nyilván nem számíthatott könnyű tavaszra. Bízom benne, hogy Spanyolországban megtalálja a számításait.
9 éve
Törölt felhasználó
Én azért megadnám neki az esélyt, ahogyan pl. Ramsey sem lett elküldve mikor először szar volt...
Ahogy a cikk is írja, Costa Rica sokat köszönhetett neki a nyáron, lehet hogy itt is csak a bizalmat kéne megszavazni neki.
9 éve
Törölt felhasználó
Én nem is bánom . Igazából(bár nem játszott sokat) nem váltotta meg a világot.
9 éve
Jár a pont Donz-nak, Campbell itt már nem fog labdába rúgni.

Szólj hozzá